Στάνκογλου: Είμαι μόνος μου, βρείτε ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση να το μάθω και εγώ

Στάνκογλου: Είμαι μόνος μου, βρείτε ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση να το μάθω και εγώ

Μόνος του, καραμόνος του, όπως λέει χαρακτηριστικά, δηλώνει ο Γιάννης Στάνκογλου μετά την φημολογία ότι είναι ζευγάρι με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Ολα ξεκίνησαν χθες όταν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή υποστήριξαν ότι ο Γιάννης Στάνκογλου έχει μια νέα σχέση που είναι παρουσιάστρια. Εκτοτε η φημολογία οργίασε.

Η Espresso σήμερα υποστηρίζει ότι η παρουσιάστρια δεν είναι άλλη από την Σίσσυ Χρηστίδου!

Ωστόσο και οι δύο πλευρές διαψεύδουν.

Η εφημερίδα «ΟΝ time» και η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος διέψευσε τα όσα ακούστηκαν περί σχέσης με γνωστή παρουσιάστρια. «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν οργισμένος από την έκταση που είχε πάρει το θέμα και η φημολογία αυτή, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει δει δυο φορές στη ζωή του την Σίσσυ Χρηστίδου, μία στην Επίδαυρο το καλοκαίρι και μία που πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της.

Και η Σίσσυ Χρηστίδου έχει διαψεύσει τη σχετική φημολογία με ένα instagram story στο οποίο γράφει ότι το ψέμα τρέχει γρήγορα.

story xristidou diapseusi stankoglou 1.jpg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ