Τομ Χάρντι: Ελαβε μέρος σε τουρνουά ζίου-ζίτσου και κατέκτησε την πρώτη θέση -«Ταπεινός τύπος και καλό παιδί»

Τομ Χάρντι: Ελαβε μέρος σε τουρνουά ζίου-ζίτσου και κατέκτησε την πρώτη θέση -«Ταπεινός τύπος και καλό παιδί»

Ο ηθοποιός Τομ Χάρντι έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη σε διαγωνισμό πολεμικών τεχνών το Σάββατο, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Guardian», ο 45χρονος αστέρας του Χόλυγουντ Τομ Χάρντι συμμετείχε στο 2022 Brazilian Jiu-Jitsu Open Championship, έναν διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το Ultimate Martial Arts Championships στη σχολή Oakgrove στο Μίλτον Κέινς.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τον Τομ Χάρντι φορώντας μπλε στολή, να υποτάσσει τους αντιπάλους του και να κερδίζει όλους τους αγώνες του. Το πιστοποιητικό της κατάκτησης της πρώτης θέσης που απονεμήθηκε στον ηθοποιό, έγραφε «Έντουαρντ Χάρντι», που είναι το πραγματικό του όνομα.

Εκπρόσωπος του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον Τομ Χάρντι «πολύ καλό τύπο» που ήταν «πραγματική ευχαρίστηση» να φιλοξενείται στο τουρνουά τους. «Όλοι τον αναγνώρισαν, αλλά ήταν πολύ ταπεινός και ευχαρίστως αφιέρωνε χρόνο στον κόσμο για να φωτογραφηθεί μαζί του», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρνουά στο «Hyde News & Pictures». «Ήταν πραγματική ευχαρίστηση να τον έχουμε να αγωνίζεται στην εκδήλωσή μας».

Δεν είναι πρώτη φορά που συμμετέχει σε τουρνουά ζίου-ζίτσου ο Τομ Χάρντι

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο αστέρας του Χόλυγουντ, συμμετέχει σε διαγωνισμού βραζιλιάνικου ζίου-ζίτσου. Τον Αύγουστο, ο Τομ Χάρντι κέρδισε το REORG Open Jiu-Jitsu Championship στο Wolverhampton, ένα τουρνουά με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το στρατιωτικό προσωπικό, τους βετεράνους και τους εργαζόμενους σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ο ηθοποιός είναι διαχειριστής του REORG, ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που διδάσκει ζίου-ζίτσου σε άτομα με σοβαρούς τραυματισμούς ή που πάσχουν από μετατραυματικό στρες και κατάθλιψη.

Ο αντίπαλος του Hardy, ο βετεράνος Ντάνι Άπλμπι, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι έμεινε άναυδος όταν είδε τον ηθοποιό -τον οποίο χαρακτήρισε «πραγματικά πολύ καλό παιδί»- να εμφανίζεται στον ημιτελικό του τουρνουά.

«Ήμουν συγκλονισμένος», δήλωσε ο Άπλμπι και συνέχισε, «ο Χάρντι μου είπε: «Απλά ξέχνα ότι είμαι εγώ και κάνε αυτό που θα έκανες κανονικά. Είναι ένας πραγματικά δυνατός τύπος… δεν θα το πίστευες με το ότι είναι διάσημος».

«Έχω συμμετάσχει σε περίπου έξι τουρνουά και έχω ανέβει στο βάθρο σε όλα. Αλλά είναι ίσως ο πιο σκληρός ανταγωνιστής που είχα - σίγουρα ανταποκρίθηκε στον χαρακτήρα του Bane, αυτό είναι σίγουρο», είπε ο Ντάνι Άπλμπι, αναφερόμενος στον χαρακτήρα του Τομ Χάρντι στην ταινία του 2012 The Dark Knight Rises.

Δείτε εικόνες του Τομ Χάρντι από το τουρνουά ζίου-ζίτσου:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS