Το απαραίτητο φως: Η υπόθεση της νέας σειράς της ΕΡΤ

Το απαραίτητο φως: Η υπόθεση της νέας σειράς της ΕΡΤ

Στην εκπομπή “Να παίζουν τα ραδιόφωνα” παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η σεναριογράφος είναι έτοιμη να συνεργαστεί με την ΕΡΤ για τη νέα της σειρά, “Το απαραίτητο φως”.

Αποκάλυψε πως αν και δεν έχουν πέσει ακόμα οι τελευταίες υπογραφές, η σειρά είναι βέβαιο πως θα προβληθεί, απέφυγε όμως θα αναφερθεί στους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν.

“Το βιβλίο το έχει γράψει η Ντορίνα Παπαλιού, πάρα πολύ δύσκολο να γραφτεί το σενάριο. Τρέχουν δύο ιστορίες παράλληλες, μία το 2006 και η άλλη το 1940. Πρωταγωνιστικός ρόλος είναι η ίδια ηθοποιός που είναι εγγονή και γιαγιά, που είναι πάρα πολύ δύσκολο για την πρωταγωνίστρια, η οποία πρέπει να είναι και πιτσιρίκα.

Η κοπέλα έχει χάσει τον πατέρα της που δεν είχε καλές σχέσεις. Ήταν χωρισμένος από τη μάνα. Δεν είχε καλή σχέση με τη μάνα και της έλειπε πάρα πολύ ο πατέρας της. Της αφήνει κληρονομιά να βρεθεί κάποιος χαμένος πίνακας. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Κρύβονται συναισθήματα θαμένα, απογοητεύσεις, έρωτες, απ’ όλα.

Τα επεισόδια θα είναι 8 και αυτό με το ζόρι. Δεν ξέρω αν θα γίνει δεύτερος κύκλος. Μάλλον δεν θέλει και η συγγραφέας να γίνει δεύτερος κύκλος. Εγώ πρότεινα απλώς να γίνει ο τίτλος Απαραίτητο φως που έχει μεγαλύτερη δύναμη. Δεν έχει αποφασιστεί αυτό αλλά μάλλον αυτό θα γίνει. Για σκηνοθέτη μπορώ να πω, είναι ο Λάμπης Ζαρουτιάδης που έχω καιρό να συνεργαστώ. Ξέρει να διαβάζει πίσω από τις λέξεις μου. Έχουν γραφτεί τα τρία πρώτα επεισόδια αλλά περιμένουμε την υπογραφή” ανέφερε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ