«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Τι θα γίνει με τον ρόλο του Παρασκευά που ενσαρκώνει ο Πέτρος Φιλιππίδης

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Τι θα γίνει με τον ρόλο του Παρασκευά που ενσαρκώνει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα συνεχίσει στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ενώ αυτό που συζητιέται τις τελευταίες ώρες είναι πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του Παρασκευά, που ενσαρκώνει ο ίδιος.

Οπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό», ο ήρωας δεν θα πεθάνει, ούτε θα αντικατασταθεί, αλλά θα εξαφανιστεί μέσω διηγήσεων.


«Ο ρόλος του Πέτρου Φιλιππίδη ολοκληρώνεται στο 88ο επεισόδιο. Όχι αυτή την Παρασκευή, την επόμενη. Θα δούμε τον Παρασκευά να εξαφανίζεται μέσω διηγήσεις ηρώων. Το πώς ακριβώς, πού βρίσκεται και τι έχει συμβεί, θα το μάθουμε από την πλοκή. Πάντως δεν πεθαίνει ο ήρωας και ούτε πρόκειται να αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Παράλληλα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης φεύγει και από τα τρέιλερ του «Πλατάνου», αλλά και από το θέατρο Μουσούρη.

Αυτό καθώς όταν ξανανοίξουν τα θέατρα η πολύχρονη συνεργασία του ηθοποιού με τον παραγωγό Κάρολο Παυλάκη δεν θα συνεχιστεί. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους συνεργάζονταν τα τελευταία είκοσι χρόνια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ