Πέτρος Φιλιππίδης: Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα -Τι γράφουν Αναστασοπούλου, Καφετζόπουλος

Πέτρος Φιλιππίδης: Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα -Τι γράφουν Αναστασοπούλου, Καφετζόπουλος

Να μην εμπλακεί το όνομά του σε περιστατικά που αγνοεί, ζητά ο Πέτρος Φιλιππίδης, εν μέσω ορυμαγδού καταγγελιών για λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική παρενόχληση που συγκλονίζουν το ελληνικό θέατρο.

Χωρίς μέχρι τώρα να έχει υπάρξει κάποια καταγγελία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός χθες το βράδυ εξέδωσε δια του δικηγόρου του ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά να μην τηλεδικαστεί.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι πληροφορήθηκε τις τελευταίες ώρες ότι το όνομά του εμπλέκεται σε περιστατικά που αγνοεί και για το λόγο αυτό καλεί τα ΜΜΕ να μην δημοσιευθεί και συνδεθεί το όνομά του, η εικόνα του και η φωνή του με περιστατικά που τον προσβάλλουν, πριν αυτά καταγγελθούν στις αρμόδιες αρχές.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, με την ανακοίνωσή του, ενδεχομένως να προσπαθεί να προκαταλάβει εξελίξεις καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχουν φήμες ότι επίκεινται καταγγελίες σε βάρος και άλλων ηθοποιών. Ο ηθοποιός ζητά να μην τηλεδικαστεί, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα», σημειώνοντας ότι παρατηρεί ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων, με κοινό σημείο αναφοράς, όπως αναφέρει τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας.

«Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια, ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο», καταλήγει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Εντωμεταξύ, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Πέτρου Φιλιππίδη, μια ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου προκάλεσε ερωτηματικά.

Μια αινιγματική ανάρτηση της ηθοποιού στην οποία έγραφε: «Είσαι πιο ισχυρή από ό, τι γνωρίζεις και φοβούνται τη μέρα που θα το ανακαλύψεις».

pinelopi anastasopoulou

Η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου

Μια επίσης αινιγματική ανάρτηση αυτή του Αντώνη Καφετζόπουλου: «Υπάρχει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια ή έγω δεν το είχα ξανακούσει;», γράφει ο ηθοποιός.

antonis kafetzopoulos 0202

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS