Τάσος Χαλκιάς: Έχω φάει κλοτσιές και μπουνιές από τον πατέρα μου (Βίντεο)

Τάσος Χαλκιάς: Έχω φάει κλοτσιές και μπουνιές από τον πατέρα μου (Βίντεο)

«Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου! Ξύλο, και όταν λέμε ξύλο δεν εννοούμε ένα χαστούκι» εξομολογήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς.
Συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς και στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ 2.

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός προχώρησε σε μια βαθιά εξομολόγηση ψυχής για τις δύσκολες στιγμές που είχε βιώσει από τον πατέρα του στην παιδική του ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον πατέρα μου είχα πάντοτε μια κόντρα, την οποία εγώ δεν διαιώνιζα γιατί ήξερα πάρα πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επικοινωνήσουμε την ώρα της κόντρας. Όταν δεν είχαμε την κόντρα αυτή, ήμασταν πολύ απασχολημένοι με το να δουλεύουμε».

«Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου. Ξύλο, και όταν λέμε ξύλο δεν εννοούμε ένα χαστούκι. Μιλάμε για κλοτσιές, μπουνιές στη μούρη και στα πόδια».

«Όταν όμως μια φορά στη ζωή μου, στην τελευταία τάξη του δημοτικού, με έδειρε ένας δάσκαλος, μου είπε πως τιμωρούσε όλη την τάξη.

Πήγα, πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο από το περίπτερο και του είπα πως φεύγω από το σχολείο. Εκείνος τα παράτησε όλα, πήρε ένα ταξί, βούτηξε τον δάσκαλο από τη γραβάτα και του είπε πως «αυτόν τον δέρνω μόνο εγώ και κανείς άλλος». Από κει και πέρα, όταν το είδα αυτό, δεν χρειάστηκε να τον ξαναρωτήσω γιατί με δέρνει»


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS