Survivor: Οι καβγάδες που έκαναν τον Άγιο Δομίνικο αρένα

Survivor: Οι καβγάδες που έκαναν τον Άγιο Δομίνικο αρένα

Ο Γιώργος Κατσαούνης μετά από πέντε μήνες παραμονής στο Survivor αποβλήθηκε οριστικά από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς που είχε απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια.

Μιας συμπεριφοράς η οποία ακόμη δεν έχει πλήρως αποσαφηνιστεί καθώς το σκηνικό του διαπληκτισμού μεταξύ των δύο παικτών, έχει δύο εκδοχές.

Ο καβγάς τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του. Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε "όποιος τα έχει πάρει, του γ@μ... το σπίτι", προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια.

Δείτε το βίντεο με τον καυγά Γιώργου Κατσαούνη με Τάκη Καραγκούνια

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και ο Tάκης Καραγκούνιας ανέφερε αργότερα στους συμπαίκτες του πως ο Γιώργος Κατσαούνης, τον κλώτσησε στο στομάχι και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο ίδιος από την πλευρά του ισχυρίστηκε πως δεν τον χτύπησε αλλά τον φοβέρισε και τον απείλησε πως θα χειροδικήσει. Σε κάθε περίπτωση ο Κατσαούνης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα καθώς παραβίασε βασικό όρο του συμβολαίου του…

Ωστόσο οι καβγάδες είναι βασικό κομμάτι της τηλεοπτικής εξίσωσης ειδικά σε ένα ριάλιτι επιβίωσης όπου όλα δοκιμάζονται: Υπομονή, ψυχραιμία, ψυχολογία και στομάχι.

Δείτε το βίντεο με τον καυγά Γιώργου Αγγελόπουλου – Στέλιου Χανταμπάκη


Γιώργος Αγγελόπουλος – Στέλιος Χανταμπάκης

Ο μεγαλύτερος και κορυφαίος καβγάς ήταν στο πρώτο και αξεπέραστο Survivor μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Στέλιου Χανταμπάκη. Οι δύο άντρες ήρθαν σχεδόν στα χέρια, λύνοντας έτσι τις διαφορές τους που προέκυψαν στην ψηφοφορία.
«Άλλοι είναι οι κωλοτούμπες, οι ψεύτες και οι διπρόσωποι...», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον Στέλιο Χανταμπάκη και στη συνέχεια του τράβηξε την μπλούζα με την οποία κάλυπτε το πρόσωπό του. Αυτό ήταν αρκετό για τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος εμφανώς εκνευρισμένος από την κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου κυριολεκτικά του όρμησε.
Οι συμπαίκτες του, ωστόσο, τον συγκράτησαν κι έτσι δεν δόθηκε συνέχεια στον καβγά, με τον Στέλιο να συνεχίζει την ηλιοθεραπεία του και τον Γιώργο να εξηγεί στους υπόλοιπους τι συνέβη.

Δείτε το βίντεο με τον καυγά Ηλία Γκότση – Θοδωρή Θεοδωρόπουλου


Ηλίας Γκότσης – Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

Στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ψιθύρισε στον Κώστα Τσεπάνη ότι ο Ηλίας Γκότσης βοηθούσε συγκεκριμένους παίκτες, κάτι που έκανε έξαλλο τον Ηλία.
Ηλίας: Καλά, εσύ κατινιάζεις τώρα και τα λες στον Κώστα για ποιο λόγο;
Θοδωρής: Τι λες ρε;
Ηλίας: Τι λες; Εσύ τι λες; Εσύ πας και λες μαλ… κι έρχεται και μου τη λέει.
Θοδωρής: Εσύ δεν μιλάς;
Ηλίας: Και σου λέω, μίλησα εγώ; Βοήθησα κανέναν; Όλο κατινιές! Για ποιο λόγο; Για ποιο λόγο και τα λες και επηρεάζεις. Για ποιο λόγο; Όλο κάτι να πεις. Πας και του το λες για ποιο λόγο;
Θοδωρής: Έλα να τα πούμε έξω, δεν χρειάζεται να γίνεται σόου.
Ηλίας: Ποιο σόου ρε φίλε;
Θοδωρής: Ολόκληρο σόου κάνεις μπροστά στην κάμερα.
Ηλίας: Ποια κάμερα ρε; Γράφει η κάμερα αυτή τη στιγμή; Ξέρω τι θα μου πεις. Για να μη χάσεις το γλυκό;

Ακολούθησαν επιθετικές κινήσεις αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…

Δείτε το βίντεο με τις τεταμένες σχέσεις Πάνου Καλίδης με James, Νίκο και Άννα Μαρία


Τζέιμς – Πάνος Καλλίδης

Στο Survivor 4 οι καβγάδες με Τριαντάφυλλο, Τζέιμς, Αλέξη Παππά, Ηλία Μπόγδανο και ζευγάρι Σάκης – Μαριαλένας ήταν καθημερινοί.
Από τους πλέον έντονους ήταν όταν η Μαριαλένα έβαλε τις φωνές στον Τζέιμς και τον Νίκο, λόγω αρνητικών σχολίων. Εκεί πετάχτηκε και ο Σάκης που δεν άντεξε και έβαλε τις φωνές στους δύο συμπαίκτες του. Κινήθηκε απειλητικά μάλιστα προς τους δύο, αλλά στο τέλος συγκράτησε τα νεύρα του και τους ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχτεί να τον ξαναπιάσουν στο στόμα τους. Την ίδια στιγμή η Μαριαλένα, που όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά στους Τζέιμς και Νίκο, τους είπε σε έξαλλη κατάσταση πως «δεν είστε άντρες εσείς» επειδή χρησιμοποίησαν δημόσια κάτι που τους είχε εκμυστηρευτεί στο παιχνίδι όταν μπήκε μέσα ο Σάκης

Στον ίδιο κύκλο ένας ακόμη μεγάλος καβγάς, ίσως ο μεγαλύτερος, έγινε μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Ηλία Μπόγδανου με αιχμές για την καριέρα του δεύτερου και ήταν η αιτία να ξεσπάσει καβγάς στην καλύβα τους.

Ο μεγαλύτερος ήταν αυτός που έλαβε χώρα στον ίδιο κύκλο του ριάλιτι μεταξύ Αλέξη Παππά και Ηλία Μπόγδανου. Ο ηθοποιός κάνει έξω φρενών τον τραγουδιστή, ενώ ανακοινώνει πριν το αγώνισμα στον Γιώργο Λιανό και τους συμπαίκτες του ότι ο Ηλίας θα είναι αυτός που θα ψηφίζει σε κάθε ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού με ξεκαρδιστικούς διαλόγους οι οποίοι τότε δεν προκαλούσαν γέλια.

Δείτε τα βίντεο με τους καυγάδες Τριαντάφυλλου και του Ηλία Μπόγδανου

Ηλίας: Ο Τριαντάφυλλος μου είπε ρουφιάνε Μπόγδανε να δω μόλις βγεις από εδώ τι καριέρα θα κάνεις

Α.Π.: Αν ήθελες να γνωρίσεις ποιος είναι ο Αλέξης, θα ερχόσουν να μου μιλήσεις. Τώρα δεν θέλω να με μάθεις.
Η.Μ.: Δεν έχουμε χημεία. Εγώ αν είμαστε οκ και δεν έχουμε εντάσεις, δεν θα σε ψηφίζω για κάποιο λόγο. Γιατί πρέπει να είμαι με κάποιον; Δεν είμαι με κανένα. Είσαι απίστευτος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλεις να δημιουργείς πράγματα. Δεν σου μιλώ, με σύγχυσες πάλι. Ψήφισέ με όσο θέλεις ρε φίλε δεν με νοιάζει αλλά μην μου σπας τα α…α. Με ενοχλείς, έχεις θέμα με εμένα. Γιατί θέλεις να με πριζώσεις; Με τον άνθρωπο που μας έχετε φέρει, μας έχει πρήξει. Δεν σε ξαναβλέπω τελείωσες. Φύγε από εδώ βλάκα.
Α.Π.: Γιατί φωνάζεις; Πρόσεχε πως μιλάς. Για χαλάρωσε. Τι θα κάνεις; Θα τα χτυπήσεις όλα;
Η.Μ.: Καταφέρνει και με βγάζει από τον εαυτό μου, το μηδενικό, το σκουπίδι. Γιατί με ενοχλείς. Εσύ έχεις θέμα με εμένα ρε φίλε. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ τελείωσε.
Α.Π.: Δεν σε έβρισα καθόλου. Τι συμπεριφέρεσαι έτσι;

Τότε χρειάστηκε η επέμβαση του Γιώργου Λιανού για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στον τωρινό κύκλο βέβαια οι καβγάδες είναι το νούμερο 1 συστατικό. Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει τσακωθεί σχεδόν με όλους. Ακολουθούν οι Αρης Σοϊλέδης, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σπύρος Μαρτίκας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ασημίνα ενώ η πέτρα του σκανδάλου που μέχρι στιγμής προκαλεί και προκαλείται ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Εμμανουήλ… Μέχρι τον τελικό λογικά θα δούμε αρένες στην άμμο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS