Σπύρος Μπιμπίλας: «Όταν οι ηθοποιοί πεινάνε και παίρνουν 250 ευρώ το μήνα, πώς να μην πάνε σε ριάλιτι;»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όταν οι ηθοποιοί πεινάνε και παίρνουν 250 ευρώ το μήνα, πώς να μην πάνε σε ριάλιτι;»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, που τον συνάντησαν στα παρασκήνια της παράστασης που συμμετέχει.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για το ρόλο του σε ένα νέο σίριαλ που θα προβληθεί στην ρωσική τηλεόραση, αλλά και τους συναδέλφους του που άφησαν την υποκριτική και πήγαν στο Survivor.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Open Weekend. Αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στο νέο σίριαλ που θα συμμετάσχει.

«Θα φύγω για 10 μέρες στην Κύπρο και στη Ρωσία για ένα ρώσικο σίριαλ. Θα παίξω σε 9 επεισόδια, όπου θα υποδυθώ έναν Ελληνολιβανέζο κατάσκοπο. Πήγα σε οντισιόν και πήρα το ρόλο, δεν μου τον έδωσαν, επειδή είμαι ο Μπιμπίλας», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος βρέθηκε επίσης εκεί για να δει την παράσταση. «Τον αγαπάω πολύ τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, είναι πολύ σημαντικός ηθοποιός και κολλητός μου φίλος και δεν νομίζω ότι το Survivor θα τον βοηθούσε».

Τέλος, μίλησε για μία ακόμα συνάδελφό του που πήγε στο Survivor, τη Μυριέλλα Κουρεντή. «Ούτε τη Μυριέλλα θα βοηθήσει το Survivor, θα της κάνει κακό. Είναι μια τόσο σημαντική ηθοποιός για το μιούζικαλ. Όταν οι ηθοποιοί πεινάνε, εξαναγκάζονται και πάνε. Όταν παίρνουν 250 ευρώ το μήνα στην ξεφτίλα, πώς να μην πάνε σε ριάλιτι;», είπε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS