Σοκάρει η Άννα Ρεζάν: «Με έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά δύο φορές»

Σοκάρει η Άννα Ρεζάν: «Με έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά δύο φορές»

Συγκλόνισε με τη μαρτυρία της η ηθοποιός Άννα Ρεζάν, η οποία έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, όπως δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, είπε για τα περιστατικά που συνέβησαν στην Ελλάδα όταν βρισκόταν στην ηλικία των 18: «Είμαι και γω ένα κομμάτι του metoo, το οποίο θέλω να πω ότι στην Αμερική είναι πολύ πιο light από ότι εδώ. Σε μένα συνέβησαν άσχημα πράγματα στην Ελλάδα, δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν ξέρω αν θα ήταν τώρα η πρώτη φορά που θα έλεγα κάτι. Απλά σίγουρα έχω μιλήσει πολύ για την κακοποίηση σε συνεντεύξεις και για το γεγονός ότι θεραπεύεται, οπότε αυτός είναι και ο λόγος που με ενδιαφέρει όταν αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο. Γιατί η κακοποιητική συμπεριφορά μετά δημιουργεί πάρα πολλά θέματα».

«Το δικό μου κομμάτι το έχω ήδη θεραπεύσει και πιστεύω ότι ευρύτερα πρέπει να αποδοθεί μια δικαιοσύνη. Εγώ όμως τότε δεν έκανα κάτι γιατί κατ’ αρχάς δεν ήθελα η μητέρα μου να κάνει φόνο. Να το θέσω έτσι; Μετά όμως κατάλαβα, όταν είπε η Σοφία Μουτίδου «καλά οι άλλοι δεν έχουν μανάδες;», ότι αν μπορείς να βοηθήσεις τον οποιοδήποτε άνθρωπο που μας ακούει με το να του πεις ότι “ναι, το πέρασα και το ξεπέρασα”, πρέπει να το κάνεις».

«Εμένα πάνω στη δουλειά, 18 χρονών, με έχουν βιάσει δυο φορές. Εδώ στην Ελλάδα. Και τότε ο λόγος που δεν το είπα ήταν αυτός. Δεν το είπα πουθενά, το συζήτησα κάποια στιγμή σε έναν θεραπευτικό δρόμο μέχρι που έφτασα να το λύσω. Δεν το είπα ούτε στην οικογένεια μου γιατί, όπως είπα, δεν ήθελα η μητέρα μου να έχει κάνει τους δυο φόνους. Ο λόγος που μιλάω τώρα για αυτά τα πράγματα είναι για να ξέρουν οι άνθρωποι ότι, αν το δουλέψουν όντως, μπορεί να ξεπεραστεί στο έπακρον» συμπλήρωσε, η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ