Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Την ενοχή του για τη σεξουαλική κακοποίηση της 6χρονης ζητά ο Εισαγγελέας

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Την ενοχή του για τη σεξουαλική κακοποίηση της 6χρονης ζητά ο Εισαγγελέας

Να κριθεί ένοχος και από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο ο πρώην ντράμερ γνωστού ελληνικού συγκροτήματος, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, τονίζοντας πως δεν έχει αμφιβολίες για την ενοχή του κατηγορουμένου, προσθέτοντας πως δεν έδωσε καμία οποιαδήποτε πειστική απάντηση.

«Ο κατηγορούμενος διακατέχεται από ένα διαταραγμένο σεξουαλικο κόσμο με απουσία ενός αξιακου αισθήματος και απουσία ενόχων. Όλα αυτά συνδυάζονται με μια χειριστική συμπεριφορά του κατηγορουμένου και προς το δικαστήριο. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο τον καταδίκασε σε 12 έτη. Θεωρώ ότι με την απόφαση του όμως ταυτόχρονα διέπραξε μια δικονομική αντίφαση και ένα ατόπημα. Τον έκρινε ένοχο και παράλληλα του έδωσε τη δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτό το ατόπημα καλείστε σήμερα (σημ. Δευτέρα 30/1) να εξομαλύνετε και να καταργήσετε» τόνισε ο εισαγγελικός λειτουργός.

Νωρίτερα, ο μουσικός, 70 ετών, αρνήθηκε την κατηγορία, επικαλέστηκε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και υποστήριξε πως οι γονείς της ανήλικης έκαναν την καταγγελία για λόγους εκδίκησης επειδή δεν δέχτηκε να ψευδομαρτυρήσει υπέρ τους. «Με έχουν βάλει στη φυλακή 70 χρόνων για κάτι που δεν έχω κάνει. Λέει ότι παρενοχλούσα το παιδί της. Τι δουλειά είχα εγώ με το παιδί της; Είχα δουλειά, οικογένεια, φίλους. Θα κάτσω να ασχοληθώ με το παιδί της; Ποιος ο λόγος; Στη βεράντα μου; Στο μπαλκόνι μου; Κάτω από το τραπέζι; Με τραπεζομάντιλο μακρύ; Πού ακούστηκαν αυτά; Με πνίγει αυτό που ακούω. Αυτοί βγάζουνε τις δικογραφίες στα κανάλια για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Εγώ δεν βγήκα ποτέ. Λέω την αλήθεια», είπε ο κατηγορούμενος.

Επιπλέον πρόσθεσε : «Τον Μάιο του 2013 ο πατέρας της ανήλικης πήρε και είπε ότι θα μου κάνουν καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει τους ανθρώπους, τους σέβεται. Μέχρι στιγμής όλοι μου συμπαραστέκονται και πιστεύουν στην αθωότητα μου. Έχω πάρει άλλες αρχές από τους γονείς μου. Ακόμα και τώρα προσπαθώ να βοηθάω τον κόσμο. Κάνω δωρεές στην εκκλησία, στο χαμόγελο του παιδιού, στον Άγιο Κυπριανο, στην Αγία Βαρβάρα, στην Παναγία της Καλαμάτας. Βοηθάμε και εγώ και η σύζυγος. Σέβομαι τους πάντες από τον ΑμεΑ μέχρι τον πρωθυπουργό και τον βασιλιά. Θέλουν να καταστρέψουν τη ζωή μου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ