ΣΠΟΡ

Στο δικαστήριο κατά της απόφασης ακύρωσης βίζας του η πλευρά Τζόκοβιτς

Αστραπιαία κινήθηκε ο Νόβακ Τζοκοβιτς κατά της απόφασης του υπουργού μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ, να του ακυρώσει την βίζα.


Η δικηγορική ομάδα του Σέρβου τενίστα κινήθηκε άμεσα και αυτή την ώρα στη Μελβούρνη έχει ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζητά μια απόφαση που θα τον κρατήσει στην Αυστραλία και θα του δίνει ελπίδες για να παίξει στο Australian Open το οποίο αρχιζει την Δευτέρα.
Δικαστής είναι ο Άντονι Κέλι ο οποίος είχε προ ημερών αποφασίσει υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς. Η πλευρά του Νόλε υποστηρίζει στο δικαστήριο ότι ο Άλεξ Χοκ δεν εξέτασε όλα τα έγγραφα που του είχαν στείλει.

Ζητούν να έχουν χρόνο για να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα και να αποφασίσει το δικαστήριο για την έκβαση της υπόθεσης πριν από την έναρξη του Grand Slam.

Νωρίτερα ο ελληνικής καταγωγής υπουργός μετανάστευσης Άλεξ Χοκ είχε ακυρώσει ξανά τη βίζα του Σέρβου.
«Έκανα σήμερα χρήση της εξουσίας μου, σύμφωνα με τον μεταναστευτικό νόμο, για να ακυρώσω τη βίζα του κυρίου Τζόκοβιτς, για λόγους υγείας και σωστής τάξης, στο πλαίσιο του δημόσιου συμφέροντος.

Για τη λήψη αυτής της απόφασης, έχουν εξεταστεί προσεκτικά όλα τα στοιχεία που μου παρείχαν το Υπουργείο Μετανάστευσης, η Συνοριακή Αρχή της Αυστραλίας και ο κύριος Τζόκοβιτς. Η κυβέρνηση Μόρισον, είναι δεσμευμένη να προστατεύσει τα σύνορα της Αυστραλίας, ειδικά όσον αφορά την πανδημία Covid-19», πρόσθεσε ο υπουργός.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Η κοινωνία και το σπήλαιο του Πλάτωνα

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS