Σοφία Μαργαρίτη για Survivor: «Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο»

Σοφία Μαργαρίτη για Survivor: «Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο»

H Σοφία Μαργαρίτη αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο κατέθεσε μήνυση εναντίον της παραγωγής του Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» λέγοντας πως σε ένα από τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έσπασε το δάχτυλο του ποδιού της.

Όπως είπε η εκτίμηση του τραύματος της έγινε από τους νοσηλευτές, οι οποίοι της είπαν πως μπορεί να συνεχίσει να παίξει.

«Ο καθένας από εμάς, όταν αδικείται και θεωρεί ότι εξαπατάται και δεν υπάρχει κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και να διεκδικήσει το δίκιο του», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

«Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο. Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα. Οι γιατροί μου λένε τώρα πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση».

Η Σοφία Μαργαρίτη επισήμανε επίσης πως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από την εταιρεία παραγωγής, η οποία έχει εξαφανιστεί εδώ και μήνες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ