Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του, Αναστασία, τραγουδάει Άννα Βίσση και γίνεται viral - «Είμαι στα πάνω μου, είμαι στα ωραία μου»
Φωτογραφία: Instagram

Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του, Αναστασία, τραγουδάει Άννα Βίσση και γίνεται viral - «Είμαι στα πάνω μου, είμαι στα ωραία μου»

Μια όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη με τα τέσσερα παιδιά τους να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

H Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας έχουν μεγαλώσει αρκετά και κατά καιρούς τους βλέπουμε σε φωτογραφίες στα social media που δημοσιεύουν οι διάσημοι γονείς τους.

Αυτή τη φορά, ο Σάκης Ρουβάς ήταν εκείνος που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο, που βλέπουμε την οικογένεια Ρουβά να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο και να ακούνε ραδιόφωνο.

Συνοδηγός του Σάκη Ρουβά είναι η Κάτια Ζυγούλη και στα πίσω καθίσματα βρίσκονται τα τέσσερα παιδιά τους, όπου η Αναστασία τραβάει την προσοχή καθώς τραγουδάει το «Ψυχεδέλεια» της Άννας Βίσση.

Μάλιστα, όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο ωραία φωνή έχει η Αναστασία Ρουβά και πώς έχει κληρονομήσει το μουσικό ταλέντο του πατέρα της.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβάς:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ