«Ράδιο Αρβύλα»: Επική απάντηση στο… ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου

Φυσικά, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δεν άφησαν ασχολίαστο το βίντεο και αφιέρωσαν το σημερινό νούμερο ένα της εκπομπής τους στον τραγουδιστή και την... αντίστασή του στα νέα μέτρα.

Το… ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου, για το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους άνω των 60, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους «Ράδιο Αρβύλα».

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γρηγόρης Πετράκος εξήγησε ότι… τα πήρε με το πρόστιμο των 100 ευρώ και για να διαμαρτυρηθεί έκατσε στο παγκάκι της πλατείας του…

Φυσικά, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δεν άφησαν ασχολίαστο το βίντεο και αφιέρωσαν το σημερινό νούμερο ένα της εκπομπής τους στον τραγουδιστή και την… αντίστασή του στα νέα μέτρα.

Δείτε το βίντεο:

 

«Έχουμε επίσημα δικτατορία»

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, ο τραγουδιστής ανέβασε ένα νέο παραληρηματικό βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, στο οποίο λέει μεταξύ άλλων ότι «έχουμε επίσημα δικτατορία».

«Μόλις διάβασα το αδιανόητο μέτρο που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ότι θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα, όποιος άνω των 60 ετών δεν δέχεται να εμβολιαστεί. Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά. Να εκβιάζεται ο πατέρας μας και η μάνα μας, εμένα η ψυχή μου δεν το δέχεται. Tους εύπορους δεν θα τους νοιάξει. Μιλάμε, όμως, για τους απλούς συνταξιούχους. Αυτούς που μια ζωή δουλεύουν και η πενιχρή σύνταξη δεν τους φτάνει ούτε για καφέ. Έχουμε επίσημα δικτατορία. Για μένα προσωπικά. Τώρα το σπίτι μου δεν με χώρεσε. Είμαι ένας βαθιά ειρηνικός άνθρωπος. Δεν έχω ασκήσει βία ούτε σε μυρμήγκι» είπε ο Γρηγόρης Πετράκος και πρόσθεσε.

«Βγήκα στην πλατεία του Γέρακα ολομόναχος και εδώ θα κάτσω μέχρι το βράδυ. Επειδή δεν το αντέχει η συνείδησή μου να αφήσω αυτούς τους ανθρώπους στη μοίρα κάθε δικτάτορα. Θα κάτσω εδώ και όποιος θέλει ας έρθει να μου κάνει παρέα. Ειρηνικά ας κάτσει όποιος θέλει στο παγκάκι και να δείξει τη βαθιά του θλίψη για αυτό που συμβαίνει. Αυτό δεν θα περάσει. Τους γέρους μας δεν θα τους εκβιάσετε. Θα τους βοηθήσουμε όλοι μαζί».

 

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS