Ο Μπαράκ Ομπάμα έγινε 63 και η Μισέλ του ευχήθηκε με μια ξεχωριστή φωτό -«Εύχομαι να κινούμε βουνά μαζί»

Ο Μπαράκ Ομπάμα έγινε 63 και η Μισέλ του ευχήθηκε με μια ξεχωριστή φωτό -«Εύχομαι να κινούμε βουνά μαζί»

Τα 63α του γενέθλια γιόρτασε την Κυριακή (4/8) ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, με την σύζυγό του Μισέλ, να του εύχεται χρόνια πολλά και δημόσια με ανάρτησή της στο Instagram.

«Χρόνια πολλά στον έρωτα της ζωής μου, Μπαράκ Ομπάμα. Εύχομαι να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τις καταιγίδες της ζωής και να κινούμε βουνά μαζί», έγραψε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στην ανάρτησή της.

Μάλιστα συνόδευσε τις ευχές της με μια φωτογραφία της ίδιας και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ να σπρώχνουν μια πέτρα από κάποιο ταξίδι τους στο παρελθόν.

Η ανάρτηση της για τα γενέθλια του Μπαράκ Ομπάμα:

Σημειώνεται ότι ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα γνωρίστηκαν σε δικηγορικό γραφείο στο Σικάγο πριν να παντρευτούν τον Οκτώβριο του 1992.

«Ο γάμος δεν είναι ποτέ 50-50. Κάποιες φορές είναι 70-30, αλλά ξέρετε κάτι; Είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια. Θα άντεχα 10 κακά χρόνια σε σύνολο 30 ετών», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, το 2022 η Μισέλ Ομπάμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ