Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως του είχε τηλεφωνήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν τις καταγγελίες

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως του είχε τηλεφωνήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν τις καταγγελίες

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε ότι λίγο πριν βγουν στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες για τον ηθοποιό και όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά, Χαιρέτα μου τον πλάτανο, ο Πέτρος Φιλιππίδης του είχε τηλεφωνήσει.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής ο ηθοποιός τον ρώτησε αν έχει ακούσει το όνομά του να εμπλέκεται σε κάποιες καταγγελίες και ήρθε σε δύσκολη θέση μιας και είχε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεσή του.

«Μου τηλεφώνησε μία μέρα και με ρώτησε «έχεις ακούσει το όνομά μου; Ετοιμάζονται να μου κάνουν κάτι με ρώτησε. Εγώ βρέθηκα σε δύσκολη θέση τότε γιατί από τη μία είχα πληροφορίες, αλλά δεν μπορούσε να του τις πω… Και του είπα «Πέτρο δεν μπορώ να σου πω από ποιες κυρίες, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ακούγονται κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον σου και μάλιστα για βαρύτατες καταγγελίες. Και μου λέει «Γιώργο κράτα κάτι που θα σου πω γιατί μπορεί και να μπλέξω είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω… Σας λέω τι μου είπε πριν γίνει στόχος πολλών καταγγελιών», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ