My Greece: Η μουσική δημιουργία του Stavros και το «ευχαριστώ» της Δέσποινας Βανδή

My Greece: Η μουσική δημιουργία του Stavros και το «ευχαριστώ» της Δέσποινας Βανδή

Την περσινή τηλεοπτική σεζόν, η Δέσποινα Βανδή γύρισε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, προσκαλώντας τους τηλεθεατές σ’ ένα ταξίδι αισθήσεων και γεύσεων μέσα από την εκπομπή της My Greece, στο Open.

Σε έναν διαφορετικό ρόλο, η δημοφιλής τραγουδίστρια περπάτησε σε όμορφα μέρη και ανακάλυψε χρώματα, αρώματα και γεύσεις, έχοντας συνοδοιπόρο της τον chef & culinary expert Βαγγέλη Δρίσκα.

Το ομώνυμο με την εκπομπή ορχηστρικό τραγούδι των τίτλων «My Greece» , που ξεχωρίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα, φέρει την υπογραφή του Stavros (Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος) και κυκλοφορεί από την Sonar Music μαζί με ένα εντυπωσιακό video clip γεμάτο εικόνες από την Ελλάδα και τις ομορφιές της. Την παραγωγή του ανέλαβε ο Ανδρέας Γιατράκος, ενώ τη σκηνοθεσία ο Χρήστος Γιατράκος.

https://youtu.be/-nl_bCbfbuI

Με σημαντικές σπουδές στη μουσική και έχοντας συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες της παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση της Δέσποινας Βανδή, η οποία δεν θα μπορούσε να μην τον στηρίξει με τον δικό της τρόπο, μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε στα instastories της ένα απόσπασμα από το music video του «My Greece» και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σταύρο μου καλή επιτυχία. Το My Greece έβαλε τα καλά του με τις δικές σου μουσικές δημιουργίες. Σε ευχαριστώ!» .

Αντίστοιχη ανάρτηση, όμως, έκανε και ο Διονύσης Σχοινάς, με τον οποίο συνεργάζεται επί χρόνια ο Starvos. «Καταπληκτικό!» σχολίασε ο τραγουδιστής στα instastories τους, όπου έκανε swipe up το «My Greece».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS