Γιατί η μητέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν ήθελε την Βικτόρια όταν έμαθε για τη σχέση τους
Φωτογραφία: Instagram

Γιατί η μητέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν ήθελε την Βικτόρια όταν έμαθε για τη σχέση τους

Η μητέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν ήθελε την Βικτόρια στην αρχή της σχέσης τους, γιατί φοβόταν πως ο γιος της θα «έχανε τα πάντα», όπως αποκαλύπτεται στο teaser του ντοκιμαντέρ για τον πρώην ποδοσφαιριστή στο Netflix.

Το τρέιλερ, που κυκλοφόρησε χθες, δίνει μια γεύση από το τι να περιμένει κανείς στην τεσσάρων επεισοδίων σειρά με τίτλο «Beckham», η οποία καταγράφει το ταπεινό ξεκίνημα του σταρ από την εργατική τάξη του ανατολικού Λονδίνου μέχρι την μετατροπή του σε παγκόσμιο ποδοσφαιρικό είδωλο.

Γιατί δεν ήθελε την Βικτόρια η μητέρα του Ντέιβιντ

Στο δίλεπτο βίντεο, η 74χρονη Σάντρα (μητέρα του Μπέκαμ) μιλάει για την έναρξη της σχέσης του Ντέιβιντ με την Βικτόρια το 1997 και παραδέχεται πως ανησυχούσε μήπως ο Ντέιβιντ απομακρυνόταν από την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν γνώρισε το μέλος των Spice Girls, Βικτόρια.

 

david beckham mitera sandra.jpg

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με την μητέρα του Σάντρα

 

Όπως λέει: «Ανησυχούσαμε ότι θα έχανε όλα όσα είχε δουλέψει, επειδή το ποδόσφαιρο ήταν πάντα πρώτο και ξαφνικά δεν ήταν».
Ευτυχώς όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως φοβόταν και το διάσημο ζευγάρι έχει πλέον εκτιμώμενη περιουσία 380 εκατομμυρίων λιρών και έχει έναν πετυχημένο γάμο αποκτώντας 4 παιδιά, τον Μπρούκλιν, τον Ρομέο, τον Κρουζ και την Χάρπερ.

Συναντιόντουσαν κρυφά σε πάρκινγκ αυτοκινήτων

Η μητέρα του Μπέκαμ πάντως, δεν ήταν η μόνη που είχε τους ενδοιασμούς της σχετικά με την σχέση τους. Σύμφωνα με την Βικτόρια, και ο τότε μάνατζέρ της, της είχε πει να την κρατήσει κρυφή. Όπως λέει στο teaser: «Συναντιόμασταν σε πάρκινγκ αυτοκινήτων και αυτό δεν είναι τόσο άθλιο όσο ακούγεται».

Σε άλλο σημείο στο βίντεο, μιλάει ο πρώην μάνατζερ της Γιουνάιτεντ, Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος μιλά για το πώς εκτοξεύτηκε η φήμη του Ντέιβιντ Μπέκαμ λόγω του ενδιαφέροντος του κοινού για τη σχέση του με τη Βικτόρια.

Το ντοκιμαντέρ φαίνεται να μπαίνει σε πρωτοφανές βάθος καθώς καλύπτει το άγχος και τις πιέσεις στον Ντέιβιντ Μπέκαμ και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Το κυνηγητό των παπαράτσι στο ζεύγος

Μάλιστα, στο τρέιλερ, σε κάποιο σημείο εικονίζεται ο Ντέιβιντ να οδηγεί με την Βικτόρια και τον γιο τους Μπρούκλιν στα πίσω καθίσματα. Τα πλάνα δείχνουν τον Μπρούκλιν να κλαίει ενώ οι θαυμαστές χτυπούν το αυτοκίνητό τους καθώς περνούν. Η Βικτόρια ακούγεται να λέει: «Μην ανησυχείς. Δεν μπορούν να μπουν στο αυτοκίνητο».

Αναπολώντας την περίοδο αυτή, η Βικτόρια λέει: «Είναι διασκεδαστικό όταν το τσίρκο έρχεται στην πόλη, σωστά; Εκτός κι αν είσαι εσύ μέσα σε αυτό». Τότε, ο Ντέιβιντ λέει: «Πνιγόμασταν» με την σύζυγό του να προσθέτει: «Αλλά συνεχίζαμε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ