Το όνομα Μπέκαμ πουλάει τρελά: Ιλιγγος το ποσό που βγάζει ημερησίως

Το όνομα Μπέκαμ πουλάει τρελά: Ιλιγγος το ποσό που βγάζει ημερησίως

Το όνομα Ντέιβιντ Μπέκαμ όχι απλά πουλάει αλλά πουλάει τρελά, καθώς όπως φαίνεται ο πρώην ποδοσφαιριστής κερδίζει περίπου 50.000 λίρες την ημέρα.

Η Seven Global LLP, την οποία διοικεί η DB Ventures Limited και η Seven Global Holding Company Limited, καλύπτει τις πωλήσεις των επώνυμων ειδών του πρώην ποδοσφαιριστή. Και σύμφωνα με την Mirror, σημείωσε πωλήσεις 17,4 εκατομμυρίων λιρών από αρώματα, ρολόγια, ρούχα και υποδήματα πέρυσι, πράγμα που αντιστοιχεί σε 47.671 λίρες την ημέρα.

david beckham dokimazei aromata portokali poylover.jpg

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δοκιμάζει αρώματα για την συλλογή που φέρει το όνομά του
Μια έκθεση της Seven Global LLP ανέφερε: «Ο Ντέιβιντ Μπέκαμε είναι μια διεθνής διασημότητα, που το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο του lifestyle». Η συγκεκριμένη εταιρεία δημιουργήθηκε το 2015, με την ιστοσελίδα της να εξηγεί ότι πρόκειται για έναν «συνεταιρισμό» που δημιουργήθηκε από την Global Brands Group και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μια δήλωση εξηγεί ότι: «Προωθεί τη συνεχή ανάπτυξη όλων των κατηγοριών καταναλωτικών προϊόντων γύρω από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το Seven Global δημιουργεί επίσης μεγάλης κλίμακας παγκόσμια brands σε συνεργασία με επιλεγμένους αστέρες». Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει επίσης μια επιλογή από στιγμιότυπα που δείχνουν τον πρώην ποδοσφαιριστή σε διαφημιστικές καμπάνιες για ρολόγια, την Biotherm Homme αλλά και τα δικά του αρώματα.

Συνεργασία του Ντέιβιντ Μπέκαμ με εταιρεία γυαλιών ηλίου
Μια άλλη βασική συνεργασία που έχει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι με την Adidas, ενώ έχει συνεργαστεί με τους Breitling, Armani και Gillette όλα αυτά τα χρόνια. Πιο πρόσφατα, ανακηρύχθηκε ως ο νέος πρεσβευτής της Maserati και εμφανίστηκε σε ένα βίντεο γεμάτο δράση, για την εταιρεία σπορ αυτοκινήτων.

Επίσης, πρόσφατα επιβεβαίωσε πως θα πρωταγωνιστήσει σε μία σειρά της Disney+ όπου θα έχει τον ρόλο του συμβούλου μιας ομάδας νέων ποδοσφαιριστών, μια συμφωνία που περιλάμβανε 7ψήφιο μισθό.

david beckahm mixani dermatina gialia iliou.jpg

Μεγάλες οικονομικές ζημιές για την Βικτόρια Μπέκαμ
Κι ενώ η εταιρεία του Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά, η επιχείρηση μόδας της γυναίκας του, Βικτόριας, έχει συγκεντρώσει συνολικές απώλειες άνω των 46 εκατομμυρίων λιρών από τότε που ξεκίνησε. Σε αναφορές που υποβλήθηκαν το Φεβρουάριο, οι ελεγκτές προειδοποίησαν για «σημαντική αμφιβολία» σχετικά με την ικανότητα της εταιρείας να συνεχίσει την λειτουργία της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ