Μέγκαν - Χάρι: Ποιο όνομα θα δώσουν στην κόρη τους

Μέγκαν - Χάρι: Ποιο όνομα θα δώσουν στην κόρη τους

Το καλοκαίρι αναμένεται να γεννηθεί η κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και ήδη τα στοιχήματα για το ποιο θα είναι το όνομα της μικρής πέφτουν… βροχή.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο Χάρι θα θέλει ενδεχομένως να τιμήσει τη μητέρα του, την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, και γι' αυτό από την πρώτη στιγμή το όνομα αυτό βρίσκεται ψηλά στα στοιχήματα.

Το ίδιο συμβαίνει και με το «Ελισάβετ» προς τιμήν της βασίλισσας, της γιαγιάς του Χάρι. Ωστόσο, ο θάνατος του πρίγκιπα Φίλιππου έφερε κάποιες ανακατατάξεις, με τα γραφεία στοιχημάτων να δίνουν πλέον πολύ μεγάλες πιθανότητες στο όνομα «Φιλίππα».Σύμφωνα με το βρετανικό Ladbrokes, το Φιλίππα είναι τώρα η πιο δημοφιλής πρόβλεψη, με τους φαν να θεωρούν πως ο πρίγκιπας Χάρι θα θέλει να τιμήσει τον παππού του, στον οποίο είχε και αδυναμία.

Πλέον οι πιθανότητες το ζευγάρι να ονομάσει την κόρη του «Φιλίππα» είναι 3/1, ενώ Νταϊάνα 5/1 και Ελισάβετ 10/1. Στη λίστα βρίσκονται και τα Αλέγκρα, με 10/1, Αλεξάνδρια, με 12/1, καθώς και τα ονόματα Γκρέις, Έμμα, Ρόουζ, Άλις και Βικτώρια, με 16/1.

Ενώ ο Χάρι και ο Μέγκαν δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τις αγαπημένες τους επιλογές για το όνομα του μωρού τους, είναι πιθανό να μπορούσαν να επιλέξουν ένα μεσαίο όνομα που να αποτίει φόρο τιμής στη βασιλική οικογένεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ