MasterChef: Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά που ανατρέπει τα δεδομένα [βίντεο]

MasterChef: Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά που ανατρέπει τα δεδομένα [βίντεο]

Ανατροπές και ευχάριστες εκπλήξεις είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Η «πράσινη εβδομάδα» συνεχίζεται κανονικά για τους παίκτες που έχουν απομείνει στο ριάλιτι μαγειρικής οι οποίοι βρίσκονται εκτός πλατό δημιουργούν ωραία πιάτα δίπλα στη φύση.

Μετά το τέλος της ομαδικής δοκιμασίας, η Μπλε και η Κόκκινη ομάδα βρέθηκαν στο πλατό προκειμένου οι τρεις κριτές να αξιολογήσουν και να βαθμολογήσουν τις προσπάθειές τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αιφνιδίασε ευχάριστα τους διαγωνιζόμενους ανακοινώνοντας πως δεν θα υπάρξει νέα αποχώρηση για καμιά από τις δύο ομάδες.

«Σε αυτό αυτό το συμβούλιο δεν ψάχνουμε την ομάδα που θα χάσει, ψάχνουμε την ομάδα που θα κερδίσει, δεν θα αποχωρήσει κανείς από την ηττημένη ομάδα, αντιθέτως, ένα μέλος της κόκκινης ή της μπλε ομάδας, θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα τεράστιο έπαθλο», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για την ανατροπή στο MasterChef.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς ένας παίκτης από την κόκκινη ή τη μπλε ομάδα, ανάλογα ποια θα είναι η νικήτρια, θα διεκδικήσει ένα χρηματικό έπαθλο αυτό των 10.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ