MasterChef 2022: Τι συμβαίνει με τον Κουτσόπουλο – Γιατί είναι δεύτερη ημέρα εκτός πλατό

MasterChef 2022: Τι συμβαίνει με τον Κουτσόπουλο – Γιατί είναι δεύτερη ημέρα εκτός πλατό

Για δεύτερη σερί ημέρα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε εκτός πλατό του MasterChef, με την απουσία του να γίνεται αισθητή. Τα αποτελέσματα της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας τέθηκαν προς συζήτηση ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και στους κριτές του MasterChef, μόνο που από την «παρέα» έλειπε ένας από τους πλέον εκφραστικούς συμμετέχοντες.

Υπενθυμίζεται πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που στο προχθεσινό επεισόδιο αποχώρησε λόγω έντονου πόνου στο δεξί του χέρι, ήταν και την Πέμπτη απόντας.

Ο ίδιος ο κριτής είχε αναφέρει, λίγο πριν αποχωρήσει: «Να πω το εξής. Θα σας αφήσω στα έμπειρα χέρια του Σωτήρη και του Πανούλη. Έχω πάθει μια σοβαρή ζημιά με το χέρι. Θα σας ξαναδώ αύριο και θα μάθω όλες τις λεπτομέρειες αύριο. Με συγχωρείστε γι' αυτό. Καλή επιτυχία και στους δύο».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ενημέρωσε τους παίκτες του διαγωνισμού πως ο καλός του φίλος θα είναι ξανά... στα πιτς. «Να πούμε ότι ο Λεωνίδας αισθανόταν και σήμερα λίγο αδιάθετος. Οπότε περιμένουμε να γίνει καλά και να επιστρέψει», ανέφερε.

Φυσικά, τα όσα διαδραματίστηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (16/2), αποτέλεσαν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Σωτήρη Κοντιζά για να πειράζει τον καλό του φίλο: «Έφυγε ο ένας. Ωραία δεν είναι; Ησυχία. Έχει και μια μιζέρια συνήθως ο Λεωνίδας...». Από την πλευρά του, ο Πάνος Ιωαννίδης σχολίασε: «Είναι η πρώτη φορά που κάθομαι στην άκρη εγώ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ