Λίλα Μπακλέση: Η ταλαιπωρία για να φτάσει στο Μπαλί και η αφορμή για να μάθουμε το βαπτιστικό της όνομα

Λίλα Μπακλέση: Η ταλαιπωρία για να φτάσει στο Μπαλί και η αφορμή για να μάθουμε το βαπτιστικό της όνομα

Η ηθοποιός Λίλα Μπακλέση σχεδίασε ένα ταξίδι στο Μπαλί, αλλά δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

Η πτήση της από την Αθήνα παρουσίασε μηχανική βλάβη, προκαλώντας σημαντική καθυστέρηση. Αυτή η καθυστέρηση είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της ανταπόκρισης της πτήσης από το Άμπου Ντάμπι προς το Μπαλί.

«Ξεκίνησα από την Αθήνα για το Μπαλί μέσω Άμπου Ντάμπι. Το αεροπλάνο είχε μηχανική βλάβη και καθυστέρησε πολύ, με συνέπεια να χάσουμε την ανταπόκριση για το Ντενπασάρ (Μπαλί)», ανέφερε η Μπακλέση.

Η ευθύνη για την επίλυση του προβλήματος ανήκε στις αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες έπρεπε να εξασφαλίσουν τη μεταφορά των επιβατών στον τελικό τους προορισμό. Τελικά, η ηθοποιός πέταξε με άλλη εταιρεία προς την Ντόχα και από εκεί για το Ντενπασάρ, κάνοντας συνολικά 24 ώρες για να φτάσει. Αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, σχολιάζοντας ότι θα πρέπει να κάψει το ρούχο που φόραγε κατά τη διάρκεια του μακρύ ταξιδιού της, και μοιράστηκε μερικές εικόνες από την περιπέτειά της.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες, η ηθοποιός αποκάλυψε το πλήρες όνομά της, Λαμπρινή, κάτι που ήταν άγνωστο μέχρι τώρα. Από εδώ και στο εξής, δεν θα ξεχνάμε να της ευχόμαστε χρόνια πολλά το Πάσχα!

@baklesidion Ελάτε μαζί μου στο ταξίδι από Αθήνα για Μπαλί! Και stay tuned για περισσότερο Bali content τις επόμενες μέρες! #travel #traveltiktok #travellife #traveltok #bali #lovinabeach #lovina #indonesia🇮🇩 #dohaqatar🇶🇦 #greektraveller @Manessis Travel ♬ πρωτότυπος ήχος - Lila Baklesi

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ