Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Κινητά, φαγητά, κολλητοί» – «Αδειάζει» την παραγωγή του Survivor

Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Κινητά, φαγητά, κολλητοί» – «Αδειάζει» την παραγωγή του Survivor

«Κόλαφος» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. O πρώην παίκτης του Survivor All Star, γνωστός και ως μισθοφόρος, μπορεί να αποχώρησε νωρίς από το ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο, δεν σταματά να ασχολείται και να σχολιάζει όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή τη φορά έριξε τα «πυρά» του για την παραγωγή, καταγγέλλοντας καταστάσεις που δεν επιτρέπονται στους κανονισμούς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κινητά – φαγητά – και οι κολλητοί της παραγωγής

Συγκεκριμένα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας: «Κινητά – φαγητά – κολλητοί (στην παραγωγή, παίκτες με παραγωγή) λουκέτα στα σκουπίδια (γελάνε και οι πέτρες) άλλα λέει ο εργοδότης αλλά βάζετε τον παρουσιαστή να πει! Αλλά έτσι πάει όταν ο παραγωγός βάζει λάθος ανθρώπους σε καίριες θέσεις. Καταστρέψατε το καλύτερο σόου μόνοι σας #SurvivorGR».

Το tweet του

Κινητά-φαγητά-κολλητοί(στην παραγωγή,παίκτες με παραγωγή)λουκέτα στα σκουπίδια(γελάνε κ οι πέτρες)αλλά λέει ο εργοδότης αλλά βάζεται τον παρουσιαστή να πει!Αλλά έτσι πάει όταν ο παραγωγός βάζει λάθος ανθρώπους σε ακέραιες θέσειςΚαταστρέψατε το καλύτερο σόου μόνοι σας #SurvivorGR

 

Πριν μερικές ημέρες, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το «Survivor All Star», είχε «καρφώσει» ξανά την παραγωγή του παιχνιδιού, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του.

Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι

Σε δημοσίευσή του στο Instragram σχολίασε τα spoiler που κυκλοφορούν γράφοντας: «Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλ), όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoiler πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης; Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρομάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη δεν μπορεί άλλο, ας φύγει. Thank me later παιδιά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ