Κόρτνεϊ Κοξ για Μάθιου Πέρι: «Με επισκέπτεται πού και πού -Αισθάνομαι ότι είναι ακόμη εδώ γύρω»

Κόρτνεϊ Κοξ για Μάθιου Πέρι: «Με επισκέπτεται πού και πού -Αισθάνομαι ότι είναι ακόμη εδώ γύρω»

Λίγες εβδομάδες αφότου η Κόρτνεϊ Κοξ τίμησε την 20η επέτειο του φινάλε των «Friends», η ηθοποιός μίλησε για τον εκλιπόντα συμπρωταγωνιστή της και καλό της φίλο Μάθιου Πέρι.

Η 59χρονη ηθοποιός μίλησε στο CBS Sunday Mornings για τον συμπρωταγωνιστή της, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 54 ετών τον Οκτώβριο του 2023.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που συνεργάστηκα τόσο στενά μαζί του για τόσα χρόνια. Με επισκέπτεται πολύ πού και πού, αν πιστεύουμε σε αυτό», είπε η Κοξ.

«Μιλάω με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον Μάθιου. Νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που, νομίζω, μας καθοδηγούν», τόνισε η ίδια.

«Αισθάνομαι - αισθάνομαι ότι ο Μάθιου είναι εδώ γύρω σίγουρα», πρόσθεσε.

Η επέτειος χωρίς τον Μάθιου Πέρι

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η «Μόνικα Γκέλερ» μίλησε για την 20ή επέτειο του τελευταίου επεισοδίου του δημοφιλούς sit-com των 90s, ενώ μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο μιας σκηνής από το φινάλε στο Instagram.

«Έχουν περάσει 20 χρόνια από το φινάλε της σειράς των Friends», έγραψε η σταρ στη λεζάντα της ανάρτησης με την τελευταία σκηνής της σειράς.

«Δεν ξέρω πώς μπορέσαμε να παίξουμε με όλα αυτά τα δάκρυα. Για πάντα ευγνώμων», έγραψε.

 

H τελευταία σκηνή της σειράς και η ατάκα του Μάθιου Πέρι

Στη τελευταία σκηνή, όλο το καστ, η Τζένιφερ Άνιστον, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ματ ΛεΜπλάνκ, η Λίσα Κούντροου, η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Μάθιου Πέρι στέκονταν στο παλιό διαμέρισμα της «Ρέιτσελ» πριν φύγουν η «Μόνικα» και ο «Τσάντλερ» για να πάνε να ζήσουν στο νέο τους σπίτι με το νέο τους μωρό.

«Παιδιά, πρέπει να πάτε αμέσως στο νέο σπίτι ή έχετε λίγο χρόνο;» ρωτά η Ρέιτσελ τους φίλους της μέσα σε δάκρυα. Η Μόνικα τότε απαντά: «Έχουμε λίγο χρόνο».

«Εντάξει, να πιούμε καφέ;» είπε η Ρέιτσελ καθώς όλοι έβγαιναν από την πόρτα του διαμερίσματος. «Σίγουρα…», είπε ο Τσάντλερ, προσθέτοντας χιουμοριστικά: «… πού;», με την τελευταία ατάκα της σειράς να ανήκει στον Μάθιου Πέρι.

Η κωμική σειρά γιορτάζει 30 χρόνια από την πρεμιέρα της και οι δύο επέτειοι έρχονται σε μια δύσκολη στιγμή για τα μέλη του καστ στον απόηχο του τραγικού θανάτου του Πέρι στα 54 του.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ