Ολοκληρώνεται η έρευνα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι -Ποιοι ενδέχεται να κατηγορηθούν και γιατί

Ολοκληρώνεται η έρευνα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι -Ποιοι ενδέχεται να κατηγορηθούν και γιατί

Μετά τον τραγικό θάνατο του Μάθιου Πέρι που σκόρπισε θλίψη στους θαυμαστές του, οι αμερικανικές αρχές πιστεύουν ότι πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες σε «πολλά άτομα».

Όταν ο σταρ από τα «Φιλαράκια» πέθανε σε ηλικία 54 ετών πέρυσι και η νεκροψία δόθηκε αργότερα στη δημοσιότητα, το LAPD ξεκίνησε μια έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πήρε υπερβολική δόση και βρέθηκε νεκρός.

Τι ερευνά η αστυνομία για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, μια ερευνητική πηγή από τις αμερικανικές αρχές επιβολής του νόμου είπε ότι η έρευνα πλησιάζει προς το τέλος της.

Η πηγή δεν διευκρίνισε ποια είναι τα «πολλά άτομα» που δυνητικά αντιμετωπίζουν κατηγορίες, προσθέτοντας ότι οποιαδήποτε μελλοντική ενέργεια θα καθοριστεί από το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Ο ηθοποιός πέθανε από υπερβολική δόση στις 28 Οκτωβρίου 2023 στο υδρομασάζ στο σπίτι του, σύμφωνα με αναφορά του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Ο θάνατός του κρίθηκε ως ατύχημα και η έκθεση νεκροψίας που δόθηκε στη δημοσιότητα τον Μάιο έδειξε ότι ο ηθοποιός πέθανε από οξεία επίδραση της κεταμίνης.

Οι παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατο ήταν ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιπτώσεις της βουπρενορφίνης, ενός συνταγογραφούμενου φαρμάκου που χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία ατόμων με εθισμό στα οπιοειδή.

Αργότερα αναφέρθηκε ότι τη στιγμή του θανάτου του, ο Μάθιου Πέρι υποβαλλόταν σε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης.

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ένας ιατρός εμπειρογνώμονας είπε στο Page Six ότι ο ηθοποιός «πιθανότατα» είχε λάβει κεταμίνη παράνομα για «ψυχαγωγική χρήση».

Παρόλο που ο Πέρι υποβαλλόταν σε θεραπεία με κεταμίνη για άγχος και κατάθλιψη τη στιγμή του θανάτου του, η νεκροψία σημείωσε ότι «η κεταμίνη στο σύστημά του κατά τον θάνατο δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία έγχυσης».

Σε συνεργασία με την DEA και τον Επιθεωρητή των ΗΠΑ, το LAPD ξεκίνησε να ερευνά από πού προέρχεται η κεταμίνη που «κατέληξε να παίζει ρόλο» στον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού.

Η συνεχιζόμενη έρευνα προσπαθούσε να βρει από πού ο ηθοποιός - ο οποίος πέρασε χρόνια παλεύοντας με τον αλκοολισμό και τον εθισμό στα ναρκωτικά - πήρε την κεταμίνη.

«Πηγές επιβολής του νόμου μας λένε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια έρευνα για το από πού πήρε ο Μάθιου την κεταμίνη που κατέληξε να παίζει ρόλο στον θάνατό του – και τα κύρια ερωτήματα είναι ποιος παρείχε το φάρμακο και υπό τις συνθήκες», ανέφερε δημοσίευμα του TMZ.

Πηγές είπαν επίσης ότι «τόσο η τοπική αστυνομία όσο και η DEA ερευνούν αυτό το θέμα εδώ και μήνες, αλλά δεν είναι σαφές πού ακριβώς βρίσκονται οι ερευνητές».

Αποκαλύφθηκε ότι είχαν ήδη μιλήσει με «μερικούς βασικούς ανθρώπους στο Χόλιγουντ», που «είναι γνωστό ότι έχουν ιστορικό χρήσης ή κατάχρησης ναρκωτικών», καθώς «θα μπορούσαν να έχουν πληροφορίες που οδηγούν στην πηγή», σύμφωνα με την έκθεση.

«Η κεταμίνη του χορηγήθηκε ως θεραπεία από ανθρώπους που προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν», είπε μια πηγή. «Είναι πραγματικά αποτελεσματικό για μερικούς ανθρώπους αλλά όχι για όλους. Ο Μάθιου ήθελε να απομακρυνθεί από τον πόνο της πραγματικότητας και ερωτεύτηκε τις διασχιστικές της επιδράσεις».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ