Ο Κλιντ Ίστγουντ πάντρεψε την 27χρονη κόρη του στο ράντσο τους στην Καλιφόρνια -Παραμυθένιος γάμος
Φωτογραφία: Instagram

Ο Κλιντ Ίστγουντ πάντρεψε την 27χρονη κόρη του στο ράντσο τους στην Καλιφόρνια -Παραμυθένιος γάμος

Ο Κλιντ Ίστγουντ συνόδευσε την έγκυο κόρη του, Μόργκαν στον γάμο της που πραγματοποιήθηκε στο ράντσο του στην Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα, σε μια τελετή στην οποία παραβρέθηκαν και τα άλλα επτά παιδιά του.

Η 27χρονη Μόργκαν παντρεύτηκε τον Τάνερ Κούπμανς στις 15 Ιουνίου στο ιστορικό ράντσο Mission στο Καρμέλ της Καλιφόρνια, με τον θρύλο του Χόλιγουντ Κλιντ Ίστγουντ να είναι ένας θαυμαστός μπαμπάς καθώς την παρέδωσε στην πιο ιδιαίτερη ημέρα της.

Our perfect day 9

Η παραμυθένια τελετή του γάμου της κόρης του Κλιντ Ίστγουντ

Στην τελετή παρευρέθηκαν 130 καλεσμένοι και τα επτά αδέρφια της, μεταξύ των οποίων ο 38χρονος ετεροθαλής αδερφός της και ηθοποιός Σκοτ και η 30χρονη ετεροθαλής αδερφή της και επίσης ηθοποιός Φραντσέσκα.

Η λαμπερή Μόργκαν φορούσε ένα λευκό off-the-shoulder νυφικό με δαντελένιο πέπλο καθώς πόζαρε με τον σύζυγό της ενώ ο 94χρονος πατέρας της κρατούσε την κοιλιά της με αγάπη.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούνιο, με τη συγγραφέα και παραγωγό να λέει στο People ότι «αρχικά ήθελε κάτι απλό, αλλά ο σύζυγός μου ήθελε μια μεγαλύτερη γιορτή. Νιώθω ότι ο γάμος μας ήταν το τέλειο ενδιάμεσο γιατί ήταν όσο πιο οικείος θα μπορούσε να είναι (με μια τεράστια οικογένεια σαν τη δική μου), αλλά ακόμα ζωηρός».

«Ήταν απλώς η στενή οικογένεια και οι σύντροφοί τους, οι στενοί οικογενειακοί φίλοι και οι καλύτεροι φίλοι που γνωρίσαμε όλη μας τη ζωή μεγαλώνοντας στο Καρμέλ», πρόσθεσε.

The day started with Morgan

«Οι αγαπημένες μου στιγμές ήταν η πρώτη ματιά πριν από την τελετή με τον σύζυγό μου και το να στέκομαι στο ιερό μαζί του. Παρόλο που όλα κυλούσαν τόσο γρήγορα γύρω μας, περάσαμε πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί εκείνη την μέρα», τόνισε.

Μετά την παραμυθένια τελετή, οι καλεσμένοι δείπνησαν με φιλέ μινιόν, ιππόγλωσσα και ραβιόλια με κολοκύθι και βούτυρο, καθώς και cookie bar και γαμήλια τούρτα από βανίλια.

Ο Κλιντ Ίστγουντ είναι ιδιοκτήτης του ράντσου Mission, όπου γίνονται και δεξιώσεις γάμων, από το 1986 και μεγάλωσε πολλά από τα παιδιά του εκεί.

Εξακολουθεί να λειτουργεί σαν αγρόκτημα, μέρη του έχουν μετατραπεί σε εστιατόριο και πολυτελή καταλύματα – με τη γαμήλια δεξίωση της Μόργκαν να λαμβάνει χώρα μέσα στο εστιατόριο του ράντσου.

Our perfect day 3

Η Μόργκαν είναι το μόνο παιδί που απέκτησε ο Κλιντ με την πρώην σύζυγό του Ντίνα Ίστγουντ, 58 ετών. Ο Κλιντ είναι πατέρας οκτώ παιδιών από έξι διαφορετικές γυναίκες.

Η 27χρονη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο μήνα αποκαλύπτοντας την φουσκωμένη της κοιλιά στο Instagram. «Το μωρό μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Our perfect day 2

Σε αντίθεση με τον πατέρα της και τον ηθοποιό αδελφό της, η Μόργκαν ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και εργάζεται ως ανεξάρτητη συγγραφέας.

Φωτογραφίες: Instagram

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ