Αθλητικές μεταδόσεις Euro 2024: Που θα δείτε Ελβετία - Ιταλία και Γερμανία - Δανία

Αθλητικές μεταδόσεις Euro 2024: Που θα δείτε Ελβετία - Ιταλία και Γερμανία - Δανία

Το Euro 2024 μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων και όχι μόνο το φετινό καλοκαίρι και έχει ήδη προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις, θέαμα και... γκολ! Η φάση στην οποία δεν συγχωρούνται τα λάθη... ξεκινάει καθώς ανοίγει η αυλαία των "16" όπου υπάρχουν οι νοκ άουτ αναμετρήσεις.

Την... αρχή θα κάνει η κάτοχος του τίτλου Ιταλία που διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ελβετία, ενώ η οικοδέσποινα Γερμανία θα αναμετρηθεί με τη Δανία με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά και φυσικά τον μεγάλο τελικό της 14ης Ιουλίου στο "Olympiastadion" του Βερολίνου.

Να υπερασπιστεί τον τίτλο του Euro κόντρα στην Ελβετία η Ιταλία

Την... αυλαία της φάσης των "16" ανοίγει ο αγώνας της Ελβετίας με την Ιταλία στο "Olympiastadion" του Βερολίνου. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 με κανάλι μετάδοσης την ΕΡΤ1. Αυτή θα είναι η 5η συνάντηση των δύο χωρών σε μεγάλο τουρνουά. Οι Ιταλοί θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους κόντρα στους Ελβετούς οι οποίοι έχασαν την "πρωτιά" του ομίλου στο 90+2' από την οικοδέσποινα Γερμανία και γκολ του Φίλκρουγκ.

Η Ιταλία για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα νοκ άουτ χριεάστηκε ένα γκολ του Ματία Τζακάκι στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού με την Κροατία, με τον Σπαλέτι που θέλει να δει την εικόνα των "ατζούρι" να βελτιώνεται να μην μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ρικάρντο Κακαφιόρι που αποτελεί μεγάλη απουσία και αναμένεται να καλύψει το κενό του στην ενδεκάδα ο Τζιανλούκα Μαντσίνι.

Οι Ελβετοί θα έχουν και αυτοί αλλαγή στην ενδεκάδα τους καθώς ο Ελληνογερμανός Λεωνίδας Στεργίου αναμένεται να ξεκινήσει στη θέση του Σίλβαν Βίντμερ που είναι τιμωρημένος με δυο κίτρινες κάρτες. Ο αρχηγός της, Μουράτ Γιακίν έδωσε το... σύνθημα τονίζοντας πως: "Ελπίζω όλοι να έχουν λίγο περισσότερο σεβασμό για την Ελβετία τώρα»

Σούπερ ματς ανάμεσα στην οικοδέσποινα Γερμανία και τη Δανία που... εντυπωσιάζει

Στις 22: 00 θα πάρει τη... σκυτάλη η οικοδέσποινα Γερμανία που θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Δανία στο εντυπωσιακό γήπεδο της Ντόρτμουντ, "Signal Iduna Park" μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1. Οι Γερμανοί μπορεί να θεωρούνται φαβορί όμως οι Δανοί έχουν δείξει καλά στοιχεία και είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος.

Η Δανία προκρίθηκε ως δεύτερη του 3ου ομίλου και μάλιστα για έναν... τρελό λόγο αφού ισοβαθμούσε με 3 βαθμούς και 3 ισοπαλίες με την Σλοβενία ωστόσο κέρδισε τη "μάχη" της δεύτερης θέσης λόγω μιας κίτρνης κάρτας που δέχτηκε ο βοηθός προπονητή των Σλοβένων, σε ένα γεγονός που ακόμα... συζητιέται.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα στερηθεί τις υπηρεσίες τον Τζόναθαν Τα που συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες. Στον αντίποδα, αν και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον μηρό, αναμένεται να αγωνιστεί. Από την άλλη, η Δανία δεν θα έχει στη διάθεση της τον τιμωρημένο Μόρτεν Χιούλμαντ..

Οι σημερινές (29/06) αναμετρήσεις του Euro

  • Ιταλία - Ελβετία 19:00, ΕΡΤ1
  • Γερμανία - Δανία 22:00 ΕΡΤ1
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ