Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε ότι την παράτησαν φίλοι της λόγω θεωριών συνωμοσίας για τον πατέρα της

Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε ότι την παράτησαν φίλοι της λόγω θεωριών συνωμοσίας για τον πατέρα της

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της κόρης του Μπιλ Γκέιτς, Φοίβης, ότι την παράτησαν φίλες και φίλοι της λόγω των θεωριών συνωμοσίας που κυκλοφορούν για τον πατέρα της.

Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft βρέθηκε στη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19 στο στόχαστρο θεωριών συνωμοσίας – ανάμεσά τους και ότι η υγειονομική κρίση σχεδιάστηκε για να μπορέσει ο Γκέιτς να βάλει στα εμβόλια μικροτσίπ, που θα του επέτρεπαν να εντοπίζει ανθρώπους.

Στη διάρκεια της προβολής επεισοδίου της τελευταίας σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «What’s Next? The Future with Bill Gates» του Netflix ο Γκέιτς ρώτησε την 22χρονη κόρη του Φοίβη, που απέκτησε από τον γάμο του με την Μελίντα Φρεντς Γκέιτς, αν άκουσε ποτέ θεωρίες συνωμοσίας για τον ίδιο.

«Διαρκώς», απάντησε η Φοίβη. «Είχα και φίλους που με παράτησε λόγω αυτών των φημών για τα εμβόλια».

Φοίβη Γκέιτς: Ο πατέρας μου δεν κατανοεί τα social media

Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς, υπέρμαχος των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων των γυναικών και της ισότητας των φύλων, πήρε πρόσφατα πτυχίο «Ανθρώπινης Βιολογίας» από το φημισμένο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ. Μιλώντας στην εκπομπή του πατέρα της στο τελευταίο έτος των σπουδών της είπε τότε ότι ανησυχεί για τη δυνατότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας ορθών πληροφοριών για την Υγεία καθώς εξαπλώνεται η παραπληροφόρηση στο Διαδίκτυο.

«Πρέπει να μάθω περισσότερα», είπε ο 68χρονος Γκέιτς, «γιατί αφελώς πιστεύω ότι η ψηφιακή επικοινωνία μπορεί να είναι μια δύναμη που θα μας ενώσει ώστε να κάνουμε μια λογική συζήτηση».

Η κόρη του, όμως, αντέτεινε ότι ο πατέρας της δεν συνειδητοποιεί ότι η λογική και τα δεδομένα δεν είναι τόσο σημαντικά στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναζητούν μια απόδραση από τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Σε εκείνο το σημείο ο Γκέιτς ρώτησε την κόρη του από πού πιστεύει ότι προέρχονται οι θεωρίες συνωμοσίες κι εκείνη του απάντησε «από το μέρος του φόβου».

«Στην πανδημία τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν όντως στα χειρότερά τους, υπεραπλουστεύοντας τα πάντα», συμφώνησε εκείνος.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ