Συγκλονίζει η Κατερίνα Λέχου για τον Γιώργο Κιμούλη: «Με έβριζε επί σκηνής, έπινα και έπαιρνα Lexotanil» [βίντεο]

Συγκλονίζει η Κατερίνα Λέχου για τον Γιώργο Κιμούλη: «Με έβριζε επί σκηνής, έπινα και έπαιρνα Lexotanil» [βίντεο]

Στην εκπομπή «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Λέχου, προσθέτοντας το όνομά της στη λίστα των ηθοποιών που καταγγέλουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη για περιστατικά λεκτικής και ψυχολογικής βίας.Η Κατερίνα Λέχου, φανερά συγκλονισμένη, μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση «Όλα σε μια νύχτα» το 2003 - 2004, διαχωρίζοντας την επαγγελματική από την προσωπική σχέση την οποία διατηρούσε με τον ηθοποιό, και για την οποία όπως είπε αναλαμβάνει την ευθύνη.

«Προσωπικά μέσα μου, επειδή είμαι 53 χρονών πια, και το έχω διαχειριστεί και το έχω συγχωρέσει όμως δεν μπορώ να το αποσιωπήσω. Με έτρωγε όλη αυτή την εβδομάδα μέσα μου και είχα τρομερή ανησυχία να το πω γιατί δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου, ότι δεν έχω κάνει το καθήκον μου. Είμαι λίγο ταραγμένη, με συγχωρείς…Το αίσθημα του φόβου ξύπνησε μέσα μου σαν τα αγριόχορτα. Τα βγάζεις και ξαναβγαίνουν. Ηταν πολύ έντονο αυτό που έγινε» , είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.


Και συνέχισε:«Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία, στο έτος 2003-2004, που βίωσα όλη τη σεζόν, τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Μιλώ για επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που σε φέρνει σε επίπεδο που δεν ξέρεις αν θα μπορείς να ατακάρεις, να πεις τα λόγια σου, που φοβάσαι ότι θα εκτεθείς μπροστά στον κόσμο…μιλώ μόνο επί σκηνής και το διαχωρίζω από την προσωπική σχέση που είχα με τον Γιώργο Κιμούλη. Η προσωπική μου σχέση είναι δική μου ευθύνη κι αν πέρασα άσχημα ή ωραία δεν αφορά τον κόσμο. Η επαγγελματική σχέση όμως, έχω και μια ευθύνη απέναντι στο κοινό…

Δεν ήξερα κάθε μέρα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Με έβριζε. Η λεκτική βία είναι σαν άγριο θηρίο, ζεις συνέχεις σε εγρήγορση, είσαι σε άμυνα… Είναι φοβερό πώς ξυπνάει ο φόβος μέσα σου. Φοβόμουν μη χαλάσω τη δουλειά, μη χαλάσω τη φήμη μου. Ενιωθα ενοχές ότι μπορεί να φταίω κι εγώ. Κι εντάξει βεβαίως μετά ήρθε και το πλήρωμα του χρόνου, χωρίσαμε μετά και μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου, βρήκα τον δρόμο μου. Βέβαια, μου κόστισε προσωπικά όλο αυτό.

lexou proino

Είναι άλλο η αυστηρότητα, η πειθαρχία, ο επαγγελματισμός, ακόμη και να παραφερθεί κάποιος στον εργασιακό μας χώρο… κι άλλο ένα καθεστώς που είναι διαρκείας και πλανάται στον αέρα. Εννοείται ότι έπινα, ενώ δεν πίνω ποτέ εν ώρα εργασίας, εννοείται ότι έπαιρνα Lexotanil. Είχα βγάλει δερματικά, τα οποία υποχώρησαν σε μια βδομάδα, όταν ξεδιάλυνε η σχέση μου», περιέγραψε η Κατερίνα Λέχου.

«Ήμουν 34 ετών τότε. Είχα κάνει και το “Είσαι το Ταίρι μου” και είχα πάρει τα πάνω μου. Δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ με τον Κιμούλη από τότε. Μια φορά μου έγινε πρόταση και είπα πως δε μπορώ να το διαχειριστώ. Τώρα δε θα μου ξαναπεί» είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Λέχου.

Τέλος, όσον αφορά το γεγονός αν γνώριζε από πριν για παρόμοια περιστατικά η Κατερίνα Λέχου δήλωσε: «Όλοι τα γνωρίζουμε όλα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές της δουλειάς. Οφείλουμε να βάλουμε το λιθαράκι μας για να καθαρίσουν τα πράγματα. Έχω ευθύνη για την προστάτεψα τον εαυτό μου γιατί δεν ήξερα, γιατί δεν αντέδρασα. Η αρχή έγινε από την αξιοθαύμαστη γυναίκα, την Σοφία Μπεκατώρου».

Δείτε το βίντεο με την Κατερίνα Λέχου:
«Έχουμε χρέος να το κάνουμε αυτό για τα παιδιά όλου του κόσμου» ανέφερε η Κατερίνα Λέχου μιλώντας για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS