Γιώργος Παπαδάκης: Το «καυστικό» σχόλιο για την παρέα του Ράδιο Αρβύλα [Βίντεο]

Γιώργος Παπαδάκης: Το «καυστικό» σχόλιο για την παρέα του Ράδιο Αρβύλα [Βίντεο]

«Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα ήταν σε συντριβή με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.


Στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και στον τρόπο που ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα διαχειρίστηκαν το συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε πως τόσο ο Αντώνης Κανάκης όσο και όλη η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα ήταν σοκαρισμένη και σε συντριβή με αυτό που έχει συμβεί και τους προέτρεψε να μη σταματήσουν τις εκπομπές τους.

«Δε περίμενα από τον Παναγιωτόπουλο να κάνει κάτι τέτοιο. Αυτή η υπόθεση έχει ξεκινήσει από το 2018 και θα καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες στις 22 Φεβρουαρίου του 2022.

Αυτή η υπόθεση δε δημοσιοποιήθηκε, δεν αποκαλύφθηκε, είχε καταφέρει να την κρύψει. Ίσως είναι αυτό που κάνουν τα προνόμια που έχουν αυτή που θεωρούν ότι μπορεί να κρύψουν κάποια πράγματα. Δε ξέρω με ποιο τρόπο είχε καταφέρει να την κρύψει.

Δεν το ήξερε και η παρέα των Αρβυλαίων. Πραγματικά, χωρίς να έχω τη διάθεση να υπερασπιστώ το κανάλι το οποίο δουλεύω και τα παιδιά είναι εδώ, σε αυτό το κανάλι, τους ξέρω χρόνια, ξέρω την ακεραιότητα του Αντώνη, του Σερβετά, του Κιούση.

Πραγματικά χθες ήταν σε συντριβή. Παρά τα όσα άκουσαν από το διαδίκτυο, δεν έχουν ανάγκη από υπερασπιστές αλλά πραγματικά και μετά από έρευνα που έκανα, δεν το γνώριζαν, έπεσαν από τα σύννεφα, αιφνιδιάστηκαν.

Χθες δεν ήταν Ράδιο Αρβύλα αυτό, ήταν κάτι άλλο. Δεν ήταν απλά μαγκωμένοι. Εμένα μου θύμιζε εποχές από σίριαλ του Φώσκολου και όχι μια σατυρική εκπομπή.

Χθες ο Αντώνης Κανάκης άφησε κάποια υπονοούμενα για το αν θα πρέπει να συνεχίσουν ή όχι. Αυτό το γεγονός δε θα πρέπει να τους κάνει να σταματήσουν, το χρωστάνε στον κόσμο που τους ακολουθεί τόσα χρόνια. Η αντίδρασή τους ήταν ειλικρινής» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ