Εβελίνα Παπούλια: «Δεν μιμήθηκα ποτέ την Ελένη Μενεγάκη, εκείνη το χαιρόταν όμως»

Εβελίνα Παπούλια: «Δεν μιμήθηκα ποτέ την Ελένη Μενεγάκη, εκείνη το χαιρόταν όμως»

Την Εβελίνα Παπούλια υποδέχτηκε η Αθηναΐς Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Τρίτης 15/10/2024.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Δύο Ξένοι» και στις ομοιότητες του ρόλου της στο σίριαλ με την Ελένη Μενεγάκη.

Εβελίνα Παπούλια: Δεν ήταν εύκολο ούτε η επιτυχία, ούτε η επίθεση, ούτε η αγάπη

«Δεν ήταν μία ευχάριστη περίοδος για μένα. Ήμασταν πάρα πολύ αθώοι τότε, οτιδήποτε γραφόταν είχε μία βαρύτητα, ήταν ζόρικο. Όταν λοιπόν εσύ ζεις μια ήσυχη ζωή και δεν είσαι εκτεθειμένη, δεν σου είναι εύκολο ούτε η επιτυχία, ούτε η επίθεση, ούτε η αγάπη. Ήταν πολύ μεγάλο για μένα», εξήγησε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Με αντιμετώπιζαν ως Μαρίνα Κουντουράτου οι πάντες

«Πέρασα πάρα πολλά στάδια. Με αντιμετώπιζαν ως Μαρίνα Κουντουράτου οι πάντες, από τον κόσμο μέχρι τους δημοσιογράφους. Αν μιλούσα σοβαρά ή έλεγα ότι δεν θέλω να δώσω άλλη συνέντευξη, έλεγαν ότι την έχω "ψωνίσει". Αν την είχα "ψωνίσει", θα είχα περάσει πάρα πολύ καλά. Εγώ τότε προσπαθούσα να είμαι όσο πιο Εβελίνα γίνεται και ήταν δύσκολο», είπε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

Δεν μιμήθηκα την Ελένη Μενεγάκη

«Είχε συνδυαστεί ο ρόλος μου με την Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν τη μιμήθηκα. Δεν είμαι και καλή στις μιμήσεις, προτιμώ να δανειστώ πραγματάκια και να χτίσω έναν ρόλο. Δεν έχει γίνει κουβέντα με την ίδια, ούτε αισθανόμουν άσχημα όταν τη συναντούσα, γιατί ήξερα ότι δεν ισχύει. Νομίζω ότι το χαιρόταν τότε, γιατί είχε και πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Δεν υπήρχε περίπτωση παρεξήγησης», κατέληξε η Εβελίνα Παπούλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ