Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη Ελληνίδα «άγγελος» της Victoria's Secret -Επέστρεψε το σόου μετά από 6 χρόνια

Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη Ελληνίδα «άγγελος» της Victoria's Secret -Επέστρεψε το σόου μετά από 6 χρόνια

Το σόου της Victoria’s Secret επέστρεψε μετά από 6 χρόνια απουσίας και ανάμεσα στους περίφημους αγγέλους της ήταν και μία Ελληνίδα.

Η Ανθή Φακιδάρη έγινε έτσι το πρώτο μοντέλο από την Ελλάδα που περπατά σε πασαρέλα της Victoria’s Secret.

Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη

Η 21χρονη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι με καταγωγή από την Κρήτη και τα Τρίκαλα και έγινε κατά τύχη μοντέλο, όταν ο πατέρας της την πήρε μια μέρα στο πλατό του Alpha όπου εργαζόταν ως καμεραμάν. Εκεί την προσέγγισαν για πρώτη φορά και της είπαν ότι θα μπορούσε να έχει μέλλον στο χώρο της μόδας.

Έκτοτε, μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Παρισιού, Μιλάνο και πρόσφατα στη Νέα Υόρκη όπου περπάτησε στην πασαρέλα του Ralph Lauren, ενώ έχει συμμετάσχει και σε επιδείξεις άλλων κορυφαίων σχεδιαστών όπως ο Giorgio Αrmani και ο Elie Saab. Η Ferrari την επέλεξε πρόσφατα ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιάς της.

 Όσο για την χθεσινή επίδειξη, η Ανθή Φακιδάρη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και φρόντισε να μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια αλλά και από την πασαρέλα της.

anthi fakidari.jpeg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ