Eurovision -Μαρίνα Σάττι: Αυτό είναι το κόστος των ρούχων που φοράει στο video clip για το «Zari»

Eurovision -Μαρίνα Σάττι: Αυτό είναι το κόστος των ρούχων που φοράει στο video clip για το «Zari»

Περισσότερο από 3.000 ευρώ κόστισαν τα ρούχα που φοράει η Μαρίνα Σάττι στο video clip για το «Zari», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλους αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το κόστος κάποιων κομματιών από τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας στο video clip του τραγουδιού, το οποίο, όπως εξήγησε, ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Μαρίνα Σάττι: Ανεβαίνει στα στοιχήματα το «Zari»

Σύμφωνα με την εκπομπή, η φούστα με την οποία η Μαρίνα Σάττι εμφανίζεται στο Μοναστηράκι κοστίζει περί τα 1220 εύρω, και προέρχεται από λονδρέζικο brand, το οποίο, ωστόσο, έχει βουλγαρικές «ρίζες», εξ ου και τα ιδιαίτερα στοιχεία της.

Ο εντυπωσιακός κορσές -φόρεμα που φοράει η τραγουδίστρια στην έναρξη του video clip είναι Jean Paul Gaultier και το κόστος του με έκπτωση ανέρχεται στα 910 ευρώ.

Τα κόκκινα mules, τα οποία ολοκληρώνουν το συγκεκριμένο look της Μαρίνας Σάττι, κοστίζουν περί τα 998 ευρώ.

Την ίδια ώρα, το «Zari» συνεχίζει την ανοδική του πορεία και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση στα στοιχηματικά sites, ενώ σε δημοφιλές site δημοσκοπήσεων η Μαρίνα Σάττι έρχεται τρίτη στην προτίμηση του κοινού, μετά την Κροατία και την Ιταλία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ