Πρέπει να πόνεσε: Εσπασε το γεννητικό του όργανο κάθετα κατά τη διάρκεια του σεξ, η πρώτη περίπτωση παγκοσμίως

Πρέπει να πόνεσε: Εσπασε το γεννητικό του όργανο κάθετα κατά τη διάρκεια του σεξ, η πρώτη περίπτωση παγκοσμίως

Την πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση ανδρικού γεννητικού οργάνου που σπάει κάθετα κατά τη διάρκεια του σεξ αποκάλυψαν γιατροί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μέλος του 40χρονου Βρετανού υπέστη το κάταγμα σε απόσταση 3 εκατοστών από τη βάση του. Οι γιατροί δεν ανέφεραν σε ποια στάση βρισκόταν εκείνη την ώρα, αλλά τα κατάγματα πέους προκαλούνται συνήθως σε στάσεις όπως αυτή «του σκύλου» ή «του άνδρα από πάνω» έγραψαν.

Η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση κάθετου σπασίματος
Οι γιατροί που αντιμετώπισαν τον ασθενή που πιστεύεται ότι ήταν από την περιοχή του Γιορκ, αποκάλυψαν την ιστορία σε αναφορά στο British Medical Journal. Όπως ανέφεραν, όλα τα κατάγματα πέους που είχαν καταγραφεί μέχρι σήμερα, ήταν οριζόντια. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, χώρισε τον ελυτροειδή χιτώνα- το προστατευτικό στρώμα γύρω από τον στυτικό ιστό που αντλεί αίμα σε αυτή την περιοχή.

peos spasimo aktinografia.jpg

H ακτινογραφία των γεννητικών οργάνων του άνδρα που δείχνουν το κάθετο σπάσιμο
Ο γιατρός είπε ότι δεν ακούστηκε κάποιος ήχος όταν έγινε το σπάσιμο, κάτι που συμβαίνει όταν τα κατάγματα είναι οριζόντια. Αλλά το πέος του ασθενή διογκώθηκε μετά τον τραυματισμό. Έξι μήνες μετά τη θεραπεία, ο άνδρας είχε ανακάμψει πλήρως από το σπάσιμο, «πετυχαίνοντας στύσεις ίδιας ποιότητας με εκείνες πριν από τον τραυματισμό».

Οι ουρολόγοι δήλωσαν πως το 88,5% των καταγμάτων σε αυτό το σημείο του σώματος συμβαίνει κατά τη διάρκεια του σεξ με μια μελέτη 20 ετών να διαπιστώνει ότι η στάση του «σκύλου» και εκείνη του «άνδρα από πάνω» να είναι οι πιο συχνά κατηγορούμενες στάσεις. Άλλες αιτίες του σπασίματος περιλαμβάνουν τον αυνανισμό, τη στάση του σώματος στον ύπνο και το taqaandan – η πρακτική της κάμψης του πέους με βίαιο τρόπο, η οποία πραγματοποιείται κυρίως σε χώρες της Μέσης Ανατολής, σύμφωνα με την έκθεση. Να σημειωθεί επίσης, πως από το 1924, έχουν καταγραφεί 1.600 περιπτώσεις παγκοσμίως – δηλαδή περίπου 16 περιπτώσεις ετησίως.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ