Άντζελα Γκερέκου: Η ερωτική της σκηνή στη «Γη της ελιάς» ξεσήκωσε το κοινό -Φωτιά πήρε το Twitter

Άντζελα Γκερέκου: Η ερωτική της σκηνή στη «Γη της ελιάς» ξεσήκωσε το κοινό -Φωτιά πήρε το Twitter

Χαμός έγινε στο πρώτο επεισόδιο της «Γη της ελιάς» με την ερωτική σκηνή της Άντζελας Γκερέκου με τον συμπρωταγωνιστή της, Σπύρο Νικολαϊδη, καθώς αποκαλύφθηκε η περίεργη σχέση που προσπαθούνε να κρατήσουν μυστική από το οικογενειακό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε δυναμικά στη τηλεοπτική σειρά «Η γη της ελιάς», τη νέα φιλόδοξη παραγωγή του Mega, όπου χτες (01/09) έκανε πρεμιέρα, έπειτα από μια απουσία 17 ετών.

Στην καθημερινή σειρά υποδύεται την «Αθηνά Νομικού», την χήρα του Ιπποκράτη, η οποία δεν περνάει απαρατήρητη. Πρόκειται για μια φιλόδοξη, σκληρή και απότομη κοσμοπολίτισσα γυναίκα που η μόνη της ειλικρινής αγάπη είναι οι ελιές και η γη της μιας και το προσωπικό της στοίχημα και ο στόχος της είναι να διαδοθεί το λάδι της στα πέρατα της γης.

Η Αθηνά Νομικού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό το πραγματικό της πρόσωπο. Μετά το θάνατο του άνδρα της αποκαλύφθηκε πως έχει σχέση με τον Δημήτρη Καπράλο, τον οποίο έχει συστήσει στη Μάνη ως γιο της.

Τον «Δημήτρη Καπράλο» υποδύεται ο Σπύρος Νικολαϊδης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το talent show «My style rocks», ενώ πέρυσι ψηφίστηκε ως ο ωραιότερος άνδρας κατακτώντας τον τίτλο «Mr GS Hellas 2020». Στην σειρά υποδύεται τον υποτιθέμενο γιο της Αθηνάς, όπου ο σύζυγος της Ιπποκράτης, του έχει προσφέρει μια μόνιμη θέση στο ελαιοτριβείο. Ωστόσο αυτό δεν του αρκεί, καθώς έχει μεγαλύτερες βλέψεις αφού πρόκειται για ένα σκληρό και φιλόδοξο τυχοδιώκτη.

Λίγο μετά την κηδεία του Ιπποκράτη αποκαλύπτεται η πραγματική σχέση της Αθηνάς Καπράλου με τον Δημήτρη, καθώς η ερωτική σκηνή που μοιράστηκαν αποδεικνύει πως δεν πρόκειται για «μητέρα» και «γιο», αλλά για εραστές.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter πήρε φωτιά από την αποκάλυψη και την ερωτική σκηνή του παράνομου ζευγαριού.

Η υπόθεση του έργου:

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Μάνης, στην Αρεόπολη, ένα συνηθισμένο απόγευμα. Η Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον αγαπημένο της Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα, όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται.

Στο αρχοντικό των Βρεττάκων, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. O Ιπποκράτης Βρεττάκος, o πατριάρχης της οικογένειας, είναι βαριά άρρωστος. Η μοναχοκόρη του, η Μυρτάλη, έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν ξέρει αν είναι ζωντανή ή νεκρή. Όταν ο Ιπποκράτης φύγει από τη ζωή, η Αθηνά, γυναίκα του από δεύτερο γάμο και μητριά της Μυρτάλης, θα δείξει ένα άλλο, «σκοτεινό» πρόσωπο.

Σύμμαχός της στο παιχνίδι της εξουσίας είναι ο γιος της, ο Δημήτρης, κι ένα αλλόκοτο μυστικό που τους ενώνει. Ταυτόχρονα, τα αδέλφια του Ιπποκράτη, ο Ισίδωρος και η Ιουλία, καλούνται να αναλάβουν τα ηνία μιας αυτοκρατορίας που δείχνει να καταρρέει.

Ωστόσο, η οικογένεια Βρεττάκου θα δεχτεί ένα ακόμα πλήγμα όταν ανοιχτεί η διαθήκη του Ιπποκράτη, όπου θα διαπιστώσουν πως ο εκλιπών όχι μόνο πήγε κόντρα στην εθιμική υποχρέωση, αλλά αποκλήρωσε και τη μοναχοκόρη του Μυρτάλη, η οποία ακόμα αγνοείται…

Η μόνη γυναίκα που μπορεί να τη βοηθήσει είναι η Μαργαρίτα, ξαδέλφη της Αθηνάς, καθότι γνωρίζει όλο το μυστικό παρελθόν της. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει…

Κι ενώ οι Βρεττάκοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, ένα διπλό φονικό, ανήμερα του γάμου του Μάνου Βρεττάκου, γιου του Ισίδωρου, με τη Στέλλα Στεφανέα, έρχεται να αναζωπυρώσει μια παλιά βεντέτα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ