Έτοιμος για γάμο ο Τζεφ Μπέζος, αλλά προσέχει ένα πράγμα -Να μην την πατήσει όπως με την πρώην του

Έτοιμος για γάμο ο Τζεφ Μπέζος, αλλά προσέχει ένα πράγμα -Να μην την πατήσει όπως με την πρώην του

Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ γιόρτασαν με κάθε μεγαλοπρέπεια τον αρραβώνα τους. Τώρα όμως σειρά έχουν οι δικηγόροι τους, που πρέπει να ετοιμάσουν τα προγαμιαία συμβόλαια πριν τη μεγάλη μέρα.

Ο Τζεφ Μπέζος φαίνεται πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων 20 καρατίων, αξίας περίπου 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως αναφέρουν βρετανικά και αμερικανικά μέσα. Η πρόταση δεν θα μπορούσε να γίνει σε καλύτερο σκηνικό: Πάνω στο νέο του γιοτ, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων, με φόντο τις Κάννες της Γαλλίας.

Το ζευγάρι, φυσικά, φρόντισε να γιορτάσει πλουσιοπάροχα την περίσταση. Στις 22 Μαΐου φέρεται να γλέντησε τον αρραβώνα στο φημισμένο La Petite Maison στις Κάννες της Γαλλίας, μαζί με την αδερφή του Μπέζος, Κριστίνα Μπέζος Πουρ, και τον σύζυγό της Στιβ Πουρ, υπό την συνοδεία ενός κρασιού αξίας 4.000 ευρώ.

Οι προσεκτικά μελετημένες κινήσεις του Τζεφ Μπέζος -Για να μην την πατήσει ξανά

Μετά την πρόταση όμως έρχεται και ο γάμος και ο Τζεφ Μπέζος πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για να μην την πατήσει όπως στην περίπτωση της Μακένζι Σκοτ. Τότε, το διαζύγιο του κόστισε 38 δισεκατομμύρια δολάρια λόγω της έλλειψης προγαμιαίου συμβολαίου. Γι’ αυτό και τώρα είναι πιθανό να πάρει εκτεταμένα νομικά μέτρα προκειμένου να προστατεύσει την περιουσία του ύψους 138 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως εκτιμάται από το Forbes.

Και η Λόρεν Σάντσεθ όμως δεν πάει πίσω. Με σημαντική προσωπική περιουσία και η ίδια καθώς και μια ακμάζουσα επιχείρηση, και η ίδια αναμένεται να εφαρμόσει αντίστοιχα μέτρα.

Με κοινή περιουσία, φιλανθρωπικά εγχειρήματα και σημαντικό ατομικό πλούτο, το διακύβευμα είναι εξαιρετικά υψηλό γι’ αυτό το ισχυρό ζευγάρι. Παρά τη μείωση της καθαρής του αξίας κατά 57 δισεκατομμύρια δολάρια λόγω της πτώσης της τιμής της μετοχής της Amazon, ο Τζεφ Μπέζος παραμένει μεταξύ των τριών πιο πλούσιων ατόμων της ελίτ παγκοσμίως, ακολουθώντας τον Μπερνάρ Αρνό τον διευθύνοντα σύμβουλο της LVMH, και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla Inc. Έλον Μασκ.

Και η Λόρεν Σάντσεθ... έχει τον τρόπο της

Από την ίδρυση της Amazon το 1997, υπό την ηγεσία του Τζεφ Μπέζος, η εταιρεία έχει μεταμορφωθεί σε ένα παγκόσμιο μεγαθήριο που παρέχει ποικίλες υπηρεσίες σε 40 χώρες. Ο Τζεφ κατέχει επίσης ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων αξίας άνω των 500 εκατομμυρίων δολαρίων, που περιλαμβάνει ακίνητα στο Μπέβερλι Χιλς, το Μανχάταν και την Ουάσιγκτον.

Και την Λόρεν Σάντσεζ όμως δεν μπορείς να της πεις και... φτωχιά. Είναι ιδιοκτήτρια της Black Ops Aviation, μιας εταιρείας εναέριας βιντεοσκόπησης με πελατεία υψηλού προφίλ, και ενός μεγαλοπρεπούς ακινήτου αξίας 6,2 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ουάσιγκτον.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ