Δημήτρης Σταρόβας: Το συγκινητικό βίντεο που μιλάει για πρώτη φορά δημόσια μετά το εγκεφαλικό

Δημήτρης Σταρόβας: Το συγκινητικό βίντεο που μιλάει για πρώτη φορά δημόσια μετά το εγκεφαλικό

Ο Δημήτρης Σταρόβας πριν λίγη ώρα ανέβασε για πρώτη φορά ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram μιλώντας με δυσκολία μεν, σχεδόν συλλαβιστά, αλλά κατανοητά στον κόσμο σε μια συγκινητική κατάθεση ψυχής, για πρώτη φορά δημόσια, μετά το εγκαφαλικό που υπέστη.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σταρόβα

«Γεια σας. ‘Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι όπως δεν με έχετε συνηθίσει αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά.

Κάθε μέρα βελτιώνομαι, όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο, οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτήν την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα. Σας φιλώ. Ευχαριστώ».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ