Δημήτρης Σταρόβας: Δυσάρεστα νέα για την υγεία του - Υπέστη κολπική μαρμαρυγή

Δημήτρης Σταρόβας: Δυσάρεστα νέα για την υγεία του - Υπέστη κολπική μαρμαρυγή

Δύσκολη νύχτα πέρασε χθες ο αγαπημένος καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας, που νοσηλεύεται μετά το εγκεφαλικό που υπεστη, καθώς υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Το γεγονός αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα, η οποία και είχε επικοινωνήσει νωρίτερα με τη σύντροφο του καλλιτέχνη, Άννα Σταθάκη.

Δημήτρης Σταρόβας: Τι συνέβη στην υγεία του τραγουδιστή

«Πριν από λίγα λεπτά επικοινώνησα με τη σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα, την κυρία Άννα Σταθάκη, και μας ενημέρωσε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής αργά χθες το βράδυ και η νύχτα ήταν λιγάκι δύσκολη. Όμως παραμένουν ψύχραιμοι και περιμένουν τους θεράποντες ιατρούς να τους ενημερώσουν σχετικά και εκείνη να ενημερώσει εμάς, προκειμένου να δώσουμε το σχετικό ρεπορτάζ», είπε η ρεπόρτερ.

Είχε ξεκινήσει λογοθεραπεία

Μέχρι χθες τα νεότερα για την υγεία του ήταν ότι ο 61χρονος καλλιτέχνης παρουσίαζε σημάδια βελτιώσης και είχε ξεκινήσει να λέει τις πρώτες του λέξεις και προτάσεις κάνοντας παράλληλα λογοθεραπεία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ