Δημήτρης Σταρόβας: «Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει», λέει η σύντροφός του -Σε σοκ Ζουγανέλης, Αρναούτογλου

Δημήτρης Σταρόβας: «Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει», λέει η σύντροφός του -Σε σοκ Ζουγανέλης, Αρναούτογλου

Ο Δημήτρης Σταρόβας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ο οποίος νοσηλεύεται στην νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, επικοινωνεί με το περιβάλλον και φαίνεται πως βελτιώνεται η κατάστασή του. Στο πλευρό του βρίσκεται η επί χρόνια σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day τόνισε για την κατάσταση της υγείας τους: «Το παλεύει. Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον». Σε νεότερες δηλώσεις της στην εκπομπή ανέφερε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας πέρασε μία ήρεμη νύχτα, παραμένει όμως ίδια η κατάσταση, έχει πίεση την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια και λίγο πυρετό. Ενημέρωσε επίσης ότι η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει.

Σοκαρισμένοι οι φίλοι του Δημήτη Σταρόβα

Σοκαρισμένοι δήλωσαν φίλοι του Δημήτρη Σταρόβα. Ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε: «Είμαι σε σοκ. Έπεσα πραγματικά από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει. Μιλούσαμε προχθές μαζί».

Από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε ότι γνωστοί της τής είπαν ότι είναι «σε σχετικά καλή κατάσταση και είναι διαχειρίσιμο όλο αυτό».

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καλός φίλος του Δημήτρη Σταρόβα, σημείωσε σήμερα ότι οι γιατροί περιμένουν να κλείσει ένα 24ωρο. «Νομίζω ότι όλοι όσοι αγαπάμε τον Δημήτρη -εντάξει εμένα είναι σαν αδερφός μου και πραγματικά το εννοώ είναι ένας υπέροχος άνθρωπος – θέλουμε να πάει πολύ γρήγορα καλά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική εκπομπή του.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ