Coldplay: Το απίστευτο ποσό που ξόδεψαν για το video clip που γύρισαν στο Ηρώδειο

Coldplay: Το απίστευτο ποσό που ξόδεψαν για το video clip που γύρισαν στο Ηρώδειο

Εκατοντάδες ήταν οι θαυμαστές των Coldplay που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συγκροτήματος για συμμετοχή στο νέο τους video clip, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στο Ηρώδειο.

Το δημοφιλές βρετανικό συγκρότημα, μετά από δύο back to back εμφανίσεις στην Αθήνα, και το μοναδικό show που παραχώρησαν για τους περίπου 140.000 fans τους που βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ, παρέμεινε στην Αθήνα για τα γυρίσματα του νέου τους video clip.

Μέσω των social media, το συγκρότημα απηύθυνε κάλεσμα στους fans του να συμμετάσχουν στην κινηματογράφηση, με εκατοντάδες αυτών να ανταποκρίνονται και να σχηματίζουν ουρές τη Δευτέρα, 10/6, στο σημείο όπου τους είχε υποδείξει το συγκρότημα, και τα γυρίσματα να ξεκινούν λίγο μετά τις 8, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Coldplay: Μίνι συναυλία του συγκροτήματος περιλάμβαναν τα γυρίσματα του video clip στο Ηρώδειο

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, τα γυρίσματα στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού περιλάμβαναν μια μίνι συναυλία του συγκροτήματος, με νέα τους τραγούδια, ενώ, όπως ανέφερε και η σχετική πρόσκληση, στους ενθουσιώδεις συμμετέχοντες ζητήθηκε να αφήσουν το κινητό τους σε ειδικό χώρο φύλαξης μέχρι το τέλος των γυρισμάτων.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως οι Coldplay δεν ήταν καθόλου φειδωλοί σε ό,τι αφορά το κόστος του εν λόγω video clip, αφού, σύμφωνα με τον Χρήστο Κούτρα και την εκπομπή των «Αταίριαστων» στον ΣΚΑΪ, το ποσό που ξόδεψαν για το γύρισμα ήταν 3.000.000 ευρώ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ