Coldplay: Έκπληξη στο ΟΑΚΑ -Ανέβασαν στη σκηνή Έλληνα τραγουδιστή [βίντεο]

Coldplay: Έκπληξη στο ΟΑΚΑ -Ανέβασαν στη σκηνή Έλληνα τραγουδιστή [βίντεο]

Οι Coldplay έπαιξαν και το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας επέλεξαν να ανεβάσουν στη σκηνή έναν Έλληνα τραγουδιστή.

Πρόκειται για τον καλλιτέχνη με το όνομα ZAF, ο οποίος επιλέχθηκε γιατί το τραγούδι του ταιριάζει με το ρεπερτόριο του διάσημου συγκροτήματος και κέρδισε το χειροκρότημα των 60.000 θεατών.

Στη σκηνή με τους Coldplay

Ο Έλληνας τραγουδιστής βίωσε μια ονειρική βραδιά, παίζοντας μπροστά σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ μαζί με τους Coldplay, στη δεύτερη συναυλία τους στην Αθήνα.

Ο Chris Martin στο πιάνο και ο ZAF στο τραγούδι

Ο frontman των Coldplay λάτρεψε το «Πες», το πολυπλατινένιο και viral δισκογραφικό ντεμπούτο του ZAF, ένα τραγούδι με επιρροές από τη μουσική του παγκοσμίου φήμης γκρουπ. Έτσι, επέλεξε τον νεαρό καλλιτέχνη ως έναν από τους πιο επιτυχημένους και επιδραστικούς Έλληνες για να συμπράξει μαζί του στο μεγαλειώδες stage του ΟΑΚΑ, χωρίς η συνύπαρξή τους να έχει ανακοινωθεί προηγουμένως στο κοινό.

Ο Chris Martin έπαιξε το «Πες» στο πιάνο και ο ZAF τραγουδούσε, σε μια απροσδόκητη καλλιτεχνική στιγμή, μπροστά σε περισσότερους από 60.000 θεατές που τους αποθέωσαν.

Ο ZAF πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του EP, με τίτλο «True Love Story - Part 1». Είναι ένα από τα ταλέντα που σύστησε στο κοινό η Panik Records και μέσα σ’ έναν χρόνο έχει αναδειχθεί και ξεχωρίσει, τόσο με τα τραγούδια του όσο και με τις live εμφανίσεις του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ