Coldplay: Άνοιξαν οι πύλες του ΟΑΚΑ για τη μεγάλη συναυλία

Coldplay: Άνοιξαν οι πύλες του ΟΑΚΑ για τη μεγάλη συναυλία

Άνοιξαν νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου οι πόρτες για τη μεγάλη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, όπου σπεύδουν χιλιάδες φανς για να ακούσουν τη μουσική του αγαπημένου συγκροτήματος.

Προτού ανοίξουν οι πόρτες για να μπουν οι φανς στον χώρο της συναυλίας των Coldplay, περίμεναν απ' έξω εκατοντάδες άτομα, παρά την έντονη ζέστη. Οι πόρτες άνοιξαν περίπου στις 17:00 το απόγευμα και ο κόσμος άρχισε να γεμίζει τον χώρο, όπου αναμένεται να παρευρεθούν 60.000 άτομα σήμερα και άλλα τόσα αύριο, στη δεύτερη ημέρα της συναυλίας των Coldplay. Μάλιστα το παρών πρόκειται να δώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται πως το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα οδηγίες αναφορικά με την αντιμετώπιση της ζέστης, στις οποίες καλούν τον κόσμο να μην φτάσει πολύ νωρίς για τη συναυλία, να μην περιμένουν για πολλή ώρα στη ζέστη μέχρι να ανοίξουν οι πόρτες και να φορούν αντηλιακό, αλλά και να αποφεύγουν την κατανάλωση αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες, καθώς είναι καλύτερα να πίνουν νερό σε συνθήκες ακραίας ζέστης.

H ανάρτηση του συγκροτήματος για τη συναυλία στην Αθήνα

Σε ανάρτηση, το συγκρότημα γράφει: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος ο Αρχιμήδης θα μπορούσε να εξηγήσει πώς μας πήρε τόσο πολύ καιρό να φτάσουμε στην Ελλάδα… αλλά η άφιξη στην Αθήνα έκανε την οδύσσεια πολύ πιο γλυκιά. Ανυπομονούμε να παίξουμε απόψε στο πανέμορφο Ολυμπιακό Στάδιο».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στο μεταξύ χρήστες των social media, αλλά και η μπάντα, ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τον χώρο της συναυλίας:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ