Αυτή η νύχτα μένει: H Ηλιάνα Μαυρομάτη μιλά για τις ερωτικές σκηνές με τον Μπισμπίκη και την αντίδραση Βανδή

Αυτή η νύχτα μένει: H Ηλιάνα Μαυρομάτη μιλά για τις ερωτικές σκηνές με τον Μπισμπίκη και την αντίδραση Βανδή

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ζορμπάς», όπου συμμετέχει, συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Ηλιάνα Μαυρομάτη που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις ερωτικές σκηνές που έχει με τον τηλεοπτικό της παρτενέρ, Βασίλη Μπισμπίκη, στη σειρά. «Οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” είναι ενδιαφέρουσες. Γιατί ο Βασίλης είναι ένας πολύ έμπειρος επαγγελματίας, με κάνει να νιώθω πάρα πολύ άνετα σε όλες τις εκφάνσεις των σκηνών μας και στις ερωτικές σκηνές. Οπότε, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη ζήλεια της Δέσποινας Βανδή, η Ηλιάνα Μαυρομάτη απάντησε: «Δεν έχω σκεφτεί μήπως ζηλέψει η σύντροφός του γιατί είναι μια πολύ έμπειρη γυναίκα, είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει».

«Αυτή η νύχτα μένει»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Μετά την άρνηση του Στρατή να μιλήσει για όσα τον βαραίνουν η Ζέτα αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα. Ο Στέλιος από την άλλη κουβαλά ακόμα στη συνείδησή του αυτό που έγινε με τον Μίλτο. Ο Σήφης δέχεται τη βοήθεια του Φώτη για να ξοφλήσει το χρέος του και πάλι όμως δεν καταφέρνει να μαζέψει όλο το ποσό. Η τιμωρία του από το Φωστέρη είναι η πιο σκληρή που θα μπορούσε. Η συνάντηση του Χρήστου με τον Στρατή θα αφήσει το μαγαζί ρημαγμένο. Όμως καθώς η μέρα ξημερώνει ο ένας θα βγει στο φως κι ο άλλος θα βυθιστεί στο σκοτάδι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ