Συνέντευξη πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν: Το ζευγάρι είχε θέσει όρο να αναβληθεί η προβολή της, σε περίπτωση θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου

Συνέντευξη πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν: Το ζευγάρι είχε θέσει όρο να αναβληθεί η προβολή της, σε περίπτωση θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν συμφωνήσει τόσο με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο όσο και με το βρετανικό κανάλι που είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα να αναβάλουν την προβολή της συνέντευξης σε περίπτωση θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου.

Η φίλη της Μέγκαν Μαρκλ και παρουσιάστρια, Γκέιλ Κινγκ, είναι εκείνη που υποστήριξε πως το ζευγάρι είχε θέσει όρο την αναβολή της συνέντευξης στην Όπρα, που έβαλε «φωτιά» στο Μπάκιγχαμ, στην περίπτωση που ο παππούς του πρίγκιπα Χάρι έφευγε από τη ζωή.

Θυμίζουμε πως ο πρίγκιπας Φίλιππος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο
«King Edward VII» στο Λονδίνο και πήρε εξιτήριο μόλις χθες, έπειτα από έναν μήνα.

Η συνέντευξη είχε γυριστεί πριν νοσηλευθεί ο πρίγκιπας Φίλιππος

«Παραχώρησαν τη συνέντευξη (ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ) πριν την εισαγωγή του πρίγκιπα Φιλίππου στο νοσοκομείο. Και αν κάτι, Θεός φυλάξοι, του συνέβαινε, η συνέντευξη δεν θα προβαλλόταν σε αυτόν τον χρόνο. Όμως η συνέντευξη ήταν έτοιμη και προγραμματισμένη πριν εκείνος εισαχθεί στο νοσοκομείο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κινγκ.

Οι επισημάνσεις της Κινγκ έρχονται μία ημέρα αφότου έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας Χάρι επικοινώνησε τηλεφωνικά τόσο με τον πατέρα του όσο όμως και με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ωστόσο, η συνομιλία των γιων της πριγκίπισσας Νταϊάνα χαρακτηρίστηκε «αντιπαραγωγική».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φοβάται να μιλήσει ανοιχτά με τον αδελφό του

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες αναφορικά με την επικοινωνία του πρίγκιπα Χάρι με τον αδελφό του, φαίνεται πως ο δούκας του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε επιφυλακτικός στη συζήτηση με το ζευγάρι, από φόβο μήπως οι ιδιωτικές συζητήσεις τους δουν ξανά το φως της δημοσιότητας.

Σε μια πρώτη του αντίδραση στη συνέντευξη, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τόνισε πως στην οικογένειά του δεν είναι ρατσιστές.

Η αποκάλυψη που προκάλεσε την πιο έντονη αντίδραση του παλατιού ήταν πως μέλος της βασιλικής οικογένειας εξέφρασε επιφυλάξεις στον πρίγκιπα Χάρι αναφορικά με το χρώμα του δέρματος του γιου του, Άρτσι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ