Εσπασε «ταμεία» η συνέντευξη Μέγκαν Μαρκλ-Χάρι στην Οπρα -Εξαφάνισε τις «Χρυσές Σφαίρες»

Εσπασε «ταμεία» η συνέντευξη Μέγκαν Μαρκλ-Χάρι στην Οπρα -Εξαφάνισε τις «Χρυσές Σφαίρες»

Όπως ήταν αναμενόμενο, η προβολή της συνέντευξης της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική.

Η συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής από τηλεοπτικό δίκτυο CBS και συγκέντρωσε 17,18 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά τη διάρκεια της δίωρης προβολής των δηλώσεων της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Για να έχετε μια εικόνα για την επιτυχία της εκπομπής με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, η απονομή των βραβείων Χρυσών Σφαιρών μια εβδομάδα νωρίτερα συγκέντρωσε 6,9 εκατομμύρια τηλεθεατές, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Variety.

Δικαιώνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο η επιλογή του δικτύου να προσφέρει ως και 9 εκατομμύρια δολάρια στην Όπρα Γουίνφρεϊ προκειμένου να μεταδώσει τη συνέντευξη της με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Οι πρώτες αντιδράσεις από τη Βρετανία για τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ
«Η Μέγκαν κατηγορεί το Παλάτι για ρατσισμό» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της Daily Mail και η Βρετανή υφυπουργός αρμόδια για τα Παιδιά και τις Οικογένειες δήλωσε ότι «δεν υπάρχει κανένας απολύτως χώρος για ρατσισμό στην κοινωνία μας», ενώ ο γνωστός Βρετανός τηλεοπτικός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν σημείωσε ότι «αυτή η συνέντευξη είναι μια απολύτως επαίσχυντη προδοσία της Βασίλισσας και της Βασιλικής Οικογένειας».

Αυτές είναι μερικές από τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά την συνέντευξη που παραχώρησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ στην Όπρα Γουίνφρι, κατά την οποία εκείνη κατηγόρησε κάποιον στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ότι εξέφρασε ανησυχίες για το πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το δέρμα του γιου τους.

Μέγκαν Μαρκλ: Φοβούνταν για το χρώμα δέρματος του Αρτσι
Η Μέγκαν Μαρκλ ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε να χρίσει πρίγκιπα τον γιο της, Αρτσι, γιατί ανησυχούσε για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα δέρματος του γιου της, κατηγορώντας τους ανοιχτά για ρατσισμό.

https://twitter.com/ChicksInTheOff/status/1368740713249275909?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1368740713249275909%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fmegkan-markl-synenteyxi-opra-tiletheasi-08-03-2021

Αν και δεν αποκάλυψε από ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας διατυπώθηκαν αυτές οι «ανησυχίες» για να μην προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα (όπως τουλάχιστον σχολίασε), ανέφερε το περιστατικό και το πόσο την πλήγωσε η στάση αυτή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ