COSMOTE: Νέος WiFi εξοπλισμός και ταχύτητες έως 200 Μbps για δυνατό Internet σε κάθε γωνιά του σπιτιού

COSMOTE: Νέος WiFi εξοπλισμός και ταχύτητες έως 200 Μbps για δυνατό Internet σε κάθε γωνιά του σπιτιού

Ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία στο Internet του σπιτιού προσφέρει ο νέος WiFi εξοπλισμός της COSMOTE,που σε συνδυασμό με τα προγράμματα COSMOTEDoublePlayFiberspeed γιαταχύτητες έως 200 Μbps, εξασφαλίζει αδιάλειπτη ασύρματη σύνδεση υψηλών ταχυτήτων παντού και για όλους μέσα στο σπίτι.

Βάζοντας τέλος στις λεγόμενες «νεκρές περιοχές» του WiFi, ο νέος WiFi εξοπλισμόςSpeedport Smart και SpeedHomeWiFi της COSMOTE, δημιουργεί ένα ενοποιημένο(MeshWiFi)δίκτυο σε όλο το σπίτιπου επιτρέπειστα μέλη μίας οικογένειας να αξιοποιούν ταυτόχρονα και απρόσκοπτα τις δυνατότητες της σύνδεσής τουςΟ νέος WiFi εξοπλισμός εγκαθίσταται εύκολα, ενώ υπάρχει δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης του WiFiμέσα από το MyCOSMOTEAppΈτσι, η COSMOTE απαντά στις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών για συνδεσιμότητα υψηλών ταχυτήτωνπρόσβαση στο Internetαπό κάθε χώρο του σπιτιού, αλλά και για ταυτόχρονη σύνδεση από πολλές συσκευές ή και χρήστες.

Ο νέος εξοπλισμός παρέχεται δωρεάνμε τα προγράμματα COSMOTE DoublePlayFiberspeed 200, ενώ όσοι επιλέξουν κάποιο από τα προγράμματα COSMOTE DoublePlay (24, 50 και 100 Mbps), μπορούν να τον αποκτήσουν με επιπλέον μηνιαία μίσθωση 2,5€/μήνα, για τη διάρκεια του συμβολαίου τους

Περισσότερα για τα διαθέσιμα προγράμματα COSMOTE DoublePlayFiberspeedέως 200Mbpsεδώ

Οι επιχειρηματίες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ολοκληρωμένη WiFi λύση της COSMOTEενάντια στο αδύναμο WiFi, που συνδυάζει Router με MeshRepeater, εξασφαλίζοντας αδιάλειπτο σήμα στους χώρους της επιχείρησής τους. Ο νέος εξοπλισμός διατίθεταιδωρεάν με τα προγράμματα COSMOTE BusinessDoublePlayFiberspeed 200 και, αντίστοιχα, με επιπλέον 2,5€/μήνα, για τη διάρκεια του συμβολαίου στα προγράμματα COSMOTEBusinessDoublePlay (24, 50 και 100 Mbps). 

Πληροφορίες για τα προγράμματα COSMOTEBusinessDoublePlayFiberspeedέως 200Mbpsεδώ.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τον νέο εξοπλισμό Speedport Smart & SpeedHomeWiFi ή/και το πρόγραμμα σταθερής που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες τηλεφωνικά στο 13888 ή στο cosmote.gr.Για να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα των ταχυτήτων στην περιοχή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ειδική σελίδα: cosmote.gr.

COSMOTE FIBER: Το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα 

Χάρη στις επενδύσεις του Ομίλου ΟΤΕ, πάνω από 3,3 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε πολύ υψηλές ταχύτητες Internet έως και 200Mbps, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, το COSMOTE Fiber

Παράλληλα, μέσω της υποδομής FiberToTheHome, οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν εγγυημένες ταχύτητες 100 & 200 Mbps με δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον σε 1Gbps. Σήμερα, πάνω από 250.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε 100% οπτική ίνα μέχρι το κτίριο(FTTH), ενώ στόχος είναι να ξεπεράσουν τις 300.000 έως το τέλος του έτους.

Οι ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιθυμούν σύνδεση FTTH, μπορούν να επωφεληθούν από την ειδική επιδότησηύψους €360, μέσα από τη δράση SuperfastBroadband του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), επιδοτώντας το πάγιο των προγραμμάτων με €13/μήνα, για μέγιστο διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με €48.

Για τη διαθεσιμότητα, τους δικαιούχους και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση SuperfastBroadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ειδικό sitewww.sfbb.gr.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS