Έζησε έναν εφιάλτη ο Ντι Μαρία: «Πολύ βίαιη» ληστεία στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της Παρί (βίντεο)

Έζησε έναν εφιάλτη ο Ντι Μαρία: «Πολύ βίαιη» ληστεία στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της Παρί (βίντεο)

Σε κατάσταση ομηρίας βρέθηκε η οικογένεια του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποχώρησε άρον άρον από τον αγώνα
Έναν εφιάλτη έζησαν οι Άνχελ Ντι Μαρία και Μαρκίνιος, με τους δύο ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν να πέφτουν θύματα ληστείας την ώρα που αγωνίζονταν για λογαριασμό της ομάδας τους και στα σπίτια τους βρισκόντουσαν οι οικογένειές τους

Οι τρομακτικές σκηνές στις οικίες των δύο Λατινοαμερικάνων παικτών εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής, με τον έμπειρο Αργεντινό εξτρέμ και τον Βραζιλιάνο στόπερ αλλά και αρχηγό της PSG να μπαίνουν κι αυτοί σε μια λίστα ληστειών που ολοένα και μεγαλώνει στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του αγώνα της Παρί με τη Ναντ, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λεονάρντο, ενημερώθηκε για την ληστεία στο σπίτι του Ντι Μαρία και αμέσως πέρασε την πληροφορία για το συμβάν στον προπονητή Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Ο τελευταίος αντικατέστησε αμέσως τον συμπατριώτη του, τον οποίο και συνόδευσε στα αποδυτήρια για να του εξηγήσει τι είχε συμβεί και να σταθεί όσο μπορεί δίπλα του ως προπονητής.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που ακολούθησαν, η εισβολή στο σπίτι του Αργεντίνο (όπου βρισκόταν οι γυναίκα και τα παιδιά του μαζί με κάποιους οικογενειακούς φίλους οι οποίοι κρατήθηκαν όμηροι όλοι μαζί) χαρακτηρίστηκε «πολύ βίαιη», ξυπνώντας ίσως με τον χειρότερο τρόπο τις έτσι κι αλλιώς δυσάρεστες αναμνήσεις από την απόπειρα ληστείας που είχε γίνει πριν έξι όταν ακόμη ήταν ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότε ήταν και ο ίδιος στην έπαυλη στο Τσέσαϊρ, δειπνώντας με τους δικούς του, ενώ τις αμέσως επόμενες ώρες εκκένωσε το σπίτι, το έβγαλε «στο σφυρί» και μετέφερε σύζυγο και παιδιά σε πολυτελές ξενοδοχείο για όλο το υπόλοιπο διάστημα που έμεινε στην Αγγλία.

Αντιθέτως, πιο ομαλά φαίνεται πως έληξε το συμβάν στο σπίτι του Μαρκίνιος, με τους γονείς του να περνούν κι αυτοί την τρομάρα τους.

Η στιγμή που ο Λεονάρντο μαθαίνει τα νέα, η αποχώρηση του Ντι Μαρία και ο διάλογος με τον Ποτσετίνο:

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στους τελευταίους 18 μήνες έχουν συμβεί τουλάχιστον τέσσερα ανάλογα περιστατικά που αφορούν ποδοσφαιριστές του συλλόγου, με την επαναλαμβανόμενη... σύμπτωση να φημολογείται πως πλέον έχει εξοργίσει τον Λεονάρντο, ο οποίος από την πλευρά του καλείται να δώσει άμεση λύση σε αυτό το δύσκολο ζήτημα που έχει προκύψει.

Στο αγωνιστικό, η Παρί ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι την ώρα που συνέβησαν όσα συνέβησαν, με την αλλαγή του Ντι Μαρία και την διάδοση των νέων να επηρεάζει πολύ το κλίμα και να την οδηγεί σε εντός έδρας ήττα με ανατροπή (1-2 τελικό). «Δεν αποτελεί δικαιολογία», είπε ο Ποτσετίνο από την πλευρά του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS