ΣΠΟΡ

Τζον Φαν’τ Σιπ: Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση

Την απογοήτευσή του για την εικόνα της εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου τόνισε ο Τζον Φαν’τ Σιπ στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Γεωργία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέταξε στα σκουπίδια την ισοπαλία με την Ισπανία, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με την Γεωργία στην Τούμπα, αποτέλεσμα που την αφήνει ήδη σημαντικά πίσω στο κυνήγι μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Ο ομοσπονδιακός προπονητής στάθηκε στις δηλώσεις του τόσο στο αποτέλεσμα, όσο και στην εμφάνιση της ομάδας, που ήταν κατώτερη των περιστάσεων.

«Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά συνολικά δυσκολευτήκαμε. Ξέραμε ότι η Γεωργία ήταν καλή στην επίθεση και ισοφάρισε άμεσα. Συνολικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι» είπε αρχικά στην κάμερα του Open.

«Δεν βρήκαμε τις λύσεις για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλαμε. Είμαστε απογοητευμένοι όχι μόνο από τον βαθμό αλλά και από το στυλ που είχαμε. Ο ένας βαθμός μας άξιζε στο τέλος, αλλά δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να πετύχουμε» συνέχισε.

«Ο βαθμός με την Ισπανία ήταν σαν νίκη, ο βαθμός σήμερα σαν ήττα. Πρέπει να ελέγξουμε και να εκμηδενίσουμε τις απώλειες πλέον. Ελπίζουμε στα ματς του Σεπτέμβρη να πάμε καλύτερα και να επιστρέψουν οι τραυματίες για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Πρέπει μέχρι τέλους να πιστέψουμε στην πρόκριση» συμπλήρωσε ο Τζον Φαν’τ Σιπ.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Τι αγνοεί ο Χουλούσι Ακάρ

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS