Τσιτσιπάς-Ρούμπλεφ: Ο τελικός της ζωής τους, στις 15:30 στο Μόντε Κάρλο -Ετοιμος να γράψει ιστορία ο Στέφανος με το πρώτο του Masters

Τσιτσιπάς-Ρούμπλεφ: Ο τελικός της ζωής τους, στις 15:30 στο Μόντε Κάρλο -Ετοιμος να γράψει ιστορία ο Στέφανος με το πρώτο του Masters

Στέφανος Τσιτσιπάς και Αντρέι Ρούμπλεφ στις 15:30 θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Monte Carlo Masters.Οι δύο, μακράν, καλύτεροι τενίστες αυτήν την εβδομάδα στο Μόντε Κάρλο, Στέφανος Τσιτσιπάς (No5 στον κόσμο) και Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο8), έχουν να αντιμετωπίσουν πια μόνο ο ένας τον άλλο ώστε, ένας εκ των δύο, να μείνει μόνος με τον πρώτο του Masters τίτλο στα χέρια.

Στις 15:30 (COSMOTE SPORT 6 HD) ξεκινάει ένα ιστορικό ματς για το ελληνικό τένις με τον σπουδαίο Έλληνα πρωταθλητή να θέλει να ξεπεράσει ακόμα ένα φράγμα στην καριέρα του με την κατάκτηση του πρώτου του Masters τίτλου στην τρίτη του απόπειρα. Ο 24χρονος Ρώσος νίκησε στον δεύτερο ημιτελικό τον Νορβηγό Κάσπερ Ρούουντ 6-3, 7-5 και πλέον θα διεκδικήσει και αυτός (όπως και ο Έλληνας πρωταθλητής) τον πρώτο τίτλο του σε «1000άρι» τουρνουά της ATP.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπλεφ στα προημιτελικά έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αποκλείοντας με 6-2, 4-6, 6-2 τον «βασιλιά του χώματος» Ράφα Ναδάλ. Νωρίτερα, είχε αποκλείσει τον Ιταλό Σαλβατόρε Καρούζο και τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ. Ο Ρώσος βρίσκεται στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει ήδη κατακτήσει φέτος έναν τίτλο, στο τουρνουά του Ρότερνταμ, όπου στον ημιτελικό είχε νικήσει τον Τσιτσιπά 6-3, 7-6.

Συνολικά, οι δύο τενίστες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι έξι φορές στο πλαίσιο του ATP Tour και έχουν μοιραστεί από τρεις νίκες. Έχουν συναντηθεί άλλη μία φορά σε τελικό, πέρυσι στο Αμβούργο, όπου ο Ρούμπλεφ επικράτησε με 6-4, 3-6, 7-5.

Παράλληλα, πρέπει να επισημάνουμε ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση παίζεται και η πρώτη θέση στην κούρσα για το ATP Finals. Όποιος εκ των δύο επικρατήσει θα βρεθεί στην κορυφή προσπερνώντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Οι τρεις τους μαζί με τον Μεντβέντεφ έχουν κερδίσει με διαφορά τους περισσότερους βαθμούς φέτος αφού τον Ρώσο από τον πέμπτο της κατάταξης Χουρκατζ τους χωρίζουν επτακόσιοι βαθμοί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ